Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρμένιου Κάρεν Αβογιάν η Α.Ε.Διδυμοτείχου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρμένιου Κάρεν Αβογιάν η Α.Ε.Διδυμοτείχου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αρμένιου Κάρεν Αβογιάν ( Karen Avoyan) βρίσκεται η Α.Ε.Διδυμοτείχου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν φέτος στην κορυφαία ομάδα της πατρίδας του Αραράτ της πρωτεύουσας Ερεβάν,  είναι γνώριμος και στους φιλάθλους του Έβρου, μια και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 έπαιξε με τον Έβρο Σουφλίου αρχικά και στη συνέχεια με το Νέστο Χρυσούπολης στη Γ’ εθνική.

Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και την Αραράτ, η οποία παίρνει μέρος στην Πρέμιερ Λιγκ της Αρμενίας (ανώτατη κατηγορία του αρμένικου ποδοσφαίρου) και τώρα συζητάει με την διοίκηση της νεοφώτιστης στην Γ’ εθνική ομάδας για να επιστρέψει στην Ελλάδα. ¨Ολα μάλιστα δείχνουν πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεισ και εκτός απροόπτου θα συμφωνήσει, ώστε να ενισχύσει την ΑΕΔ στο δύσκολο “μαραθώνιο” της Γ΄εθνικής.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία με την διοίκηση της ΑΕΔ, θα πρόκειται ασφαλώς για μια σημαντική μεταγραφή και σπουδαία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό, ενώ ο Βούλγαρος τεχνικός Κρίστο Τελκίνσκι θα έχει έναν πολύτιμο παίκτη στη διάθεση του.