Αρβανιτίδης: Ο βαρύς χειμώνας και οι…χοντροί φταίνε για κατεστραμμένα σκέπαστρα και ξαπλώστρες!!!

Αρβανιτίδης: Ο βαρύς χειμώνας και οι…χοντροί φταίνε για κατεστραμμένα σκέπαστρα και ξαπλώστρες!!!

Επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του evros-news.gr πριν λίγες μέρες, για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ορισμένα σημεία του δημοτικού κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης, ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. κ. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης. Παραδέχθηκε ότι έχουν δίκιο όσοι διαμαρτύρονται, αλλά επεσήμανε ότι για την κατάσταση ευθύνεται ο βαρύς χειμώνας και η γραφειοκρατία που καθυστέρησε την ανάθεση σε εργολάβο για αποκατάσταση των ζημιών.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό, ο κ.Αρβανιτίδης, δεν θα μπορούσε παρά να παραδεχθεί ότι έχουν δίκιο όσοι διαμαρτύρονται, αλλά επανέλαβε ότι Έλληνες χρήστες του camping τα προηγούμενα χρόνια οφείλουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δεν πληρώνουν. “Πράγματι ισχύει ότι τα σκέπαστρα έχουν καταστραφεί. Τον χειμώνα έγινε αυτό που ήταν βαρύς. Μπήκε όμως το κονδύλι για την αποκατάσταση των ζημιών στον καινούργιο προϋπολογισμό και ξεκίνησε η διαδικασία για το διαγωνισμό με τον εργολάβο που θα αναλάβει να φτιάξει τα καταστραμμένα σκέπαστρα και τον χώρο όπου αλλού υπάρχουν φθορές.

Δυστυχώς η γραφειοκρατία είναι χρονβόρα και γι’ αυτό καθυστέρησαν. Τώρα επιλέχθηκε ο εργολάβος και αφού διαπίστωσε και κατέγραψε τί χρειάζεται,. θα αρχίσουν σε λίγες μέρες τα έργα  αποκατάστασης των ζημιών. Επαναλαμβάνω έχουν δίκιο οι πολίτες που διαμαρτύρονται για την κατάσταση, που όνως είναι αυτή,. Πρόκειται όμως μια χρονοβόρο διαδικασία ,που δεν μπορούμε να υπερβούμε και ευτυχώς που δεν είχαμε και ενστάσεις από άλλους ερογλάβνους. Περνάω και εγώ κάθε μέρα από εκεί και σφίγγεται η καρδιά μου. Όμως είναι θέμα δυο-τριών ημερών να αρχίσει να δουλεύει το συνεργείο του εργολάβου”.

Είμαστε το πιο φθηνό camping στην Ελλάδα

Απαντώντας σε καταγγελίες ότι υπήρξαν αυξήσεις στις τιμές του κάμπινγκ και για το τροχόσπιτο από τα 4,70 ευρώ πήγε τώρα στα 7 ευρώ και η σκηνή επίσης αυξήθηκε κατά 25%, ο Πρόεδρος της ΤΙΕΔΑ το διέψευσε. Παράλληλα επιτέθηκε σε όσους χρωστούν από την χρήση του χώρου τα προηγούμενα χρόνια και παρά τις επανειλλημένες οχλήσεις δεν πληρώνουν. “Οι αυξήσεις αυτές δεν ισχύουν. Υπάρχουν αυτή την στιγμή δεκάδες χιλιάδες ευρώ που μας οφείλουν ένοικοι του κάμπινγκ και αυτοί είναι όλοι Έλληνες. Δεν πληρώνουν και ενώ κάναμε πρόταση διακανονισμού  για πέντε, έξι και 10 μήνες, αρνούνται πάλι να πλήρώσοτυν,. Τους στείλαμε να υπογράψουν τα συμφωνητικά και δεν το έκαναν.

Πήραμε τιμές από κάμπινγκ 10 δήμων σε όλη Ελλάδα και είμαστε οι πιο φθηνοί στις τιμές.  Άρα αυτό που λένε ότι θέλουμε να διώξουμε τους Έλληνες και μάλιστα τους κατοίοκους του βορείου Έβρου με αύξηση τιμών, δεν ισχύει και ούτε είναι αλήθεια” .

Οι… χοντροί καταστρέφουν τις ξαπλώστρες και τα… ποντίκια τα καλώδια

Όσο για τις κατεστραμμένες ξαπλώστρες και την κατάσταση στους άλλους χώρους του κάμπινγκ, ο κ.Αρβανιτίδης είπε κάτι που σίγουρα θα συζητηθεί. “Αν εξαιρέσουμε τα σκέπαστρα, οι άλλοι χώροι του κάμπινγκ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάναμε παρεμβάσεις στα μπάνθια και στους άλλους κοινόχρηστους χώρους, αν και οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και η συντήρηση τους προβληματική και κοστίζει. Αν πάει ένα τρωκτικό και κόψει ένα καλώδιο για το μίνι μάρκετ του κάμπινγκ, θα πρέπει να δώσουμε 5.000 με 6.000 ευρώ για να το αντικαταστήσουμε.

Όσο για τις ξαπλώστρες, πάει ο άλλος 120 κιλά και ξαπλώνει πάνω στην ξαπλώστρα και με 300 κιλά άμμο στα πόδια ή χοροπηδάει και την καταστρέφει ενώ κοστίζει 100 ευρώ,  πληρώνει 1,5 ευρώ εισιτήριο. Καταλαβαίνετε μετά τα προβλήματα”, τόνισε χαρακτηριστικά. Οπότε, κατά τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ οι χοντροί απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις ξαπλώστρες του κάμπινγκ