Διδυμότειχο: Φτιάχνουν σελίδες διαμαρτυρίας στο facebook για την έλλειψη νερού

Διδυμότειχο: Φτιάχνουν σελίδες διαμαρτυρίας στο facebook για την έλλειψη νερού

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους κατοίκους του Διδυμοτείχου από το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού και αφού έγινε η αρχή, με την ιδέα πραγματοποίησης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της πόλης το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης, ήρθαν και οι δυο πρώτες σελίδες στο facebook προκειμένου να εκφραστούν η οργή και τα παράπονα, αλλά και να ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Ο δήμαρχος της πόλης Παρασκευάς Πατσουρίδης και ο  Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας που αποτελεί προσωπική του επιλογή και δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή λύση, είναι αυτοί που συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη κριτική.

“Ο δήμαρχος είναι άφαντος και τρέχει μόνο στα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις που γίνονται αυτό τον καιρό¨, λένε για τον πρώτο. “Ψάχνουμε τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ κ.Τσιτσιφύλλα αλλά και αυτός δεν υπάρχει πουθενά. Μπαίνουμε στην σελίδα του στο facebook μήπως δούμε κάποια συγνώμη, κάποια εξήγηση για την απαράδεκτη κατάσταση και το μόνο που βλέπουμε είναι την φωτογραφία του και κάποιες κοινοποιήσεις θεμάτων ενός σάιτ, όπου δεν υπάρχει καμιά αναφορά για τον σοβαρότερο πρόβλημα του δήμου”, λένε για τον δεύτερο.