Το εντυπωσιακό video που καλεί τους Ρώσους να επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη

Το εντυπωσιακό video που καλεί τους Ρώσους να επισκεφθούν την Αλεξανδρούπολη

 

Ένα εντυπωσιακό βίντεο που καλεί τους Ρώσους να επισκεφθούν τον Έβρο και ιδιαίτερα την Αλεξανδρούπολη, δημιούργησε ο ταξιδιωτικός όμιλος Μουζενίδη, ο οποίος και είναι ουσιαστικά ο αποκλειστικός tour operator για τους Ρώσους τουρίστες που έρχονται στην χώρα μας.

Με τίτλο: “Αλεξανδρούπολη | Περιοχή του Έβρου-Ελλάδα | Αξιοθέατα της πόλης και της γύρω περιοχής” και με αφηγήτρια μια ρωσίδα δημοσιογράφο, προβάλλονται οι ομορφιές της Αλεξανδρούπολης, της Σαμοθράκης, του Δέλτα του Έβρου και του δάσους της Δαδιάς. Παράλληλα παρέχονται όλες οι πληροφορίες για τα μέρη που μπορούν να επισκεφθούν οι Ρώσοι και αφορούν ιστορία, πολιτισμό, εκδηλώσεις, αλλά και τα σημεία ρωσικού ενδιαφέροντος. Με κάποιες εντυπωσιακές λήψεις από drone μάλιστα, προβάλλονται οι ομορφιές του τόπου μας.

Το βίντεο αυτό ο όμιλος Μουζενίδη έχει φροντίσει να παίζει σε διάφορες τουριστικές ιστοσελίδες της Ρωσίας, αλλά φυσικά και στην δική του.  Το κείμενο μάλιστα για την περιοχή μας αναφέρει: “Μερικές γωνιές της Ελλάδας, θα σας δημιουργήσουν πολύ πιο ευχάριστα συναισθήματα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε! Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πόσο ενδιαφέρουσες, πλούσιες, γευστικές, γεμάτες με αξέχαστα τοπία και απόλυτη χαλάρωση μπορεί να είναι οι διακοπές στην ελληνική περιοχή του Έβρου και την πρωτεύουσα του, την πόλη της Αλεξανδρούπολης”.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που “ψήνει” τους Ρώσους να έρθουν στην περιοχή μας