Κίρκη: Ο Αλβανός δεν σταμάτησε για έλεγχο, τον συνέλαβαν και βρήκαν δυο… λαβράκια

Κίρκη: Ο Αλβανός δεν σταμάτησε για έλεγχο, τον συνέλαβαν και βρήκαν δυο… λαβράκια

Ένας Αλβανός δεν σταμάτησε για έλεγχο από τους αστυνομικούς χθες το βράδυ στην περιοχή της Κίρκης, ίσως… μαγεμένος από τα χρήματα που θα έπαιρνε προωθώντας στο εσωτερικό δυο παράνομους μετανάστες υπηκόους Ιράν και Ιράκ, αλλά τελικά μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, ο 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη.

Αναλυτικότερα, στον κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 45χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, λίγο πριν τον κόμβο της Μέστης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, εντόπισαν στο χώρο των αποσκευών, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, ο 45χρονος.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.