Λέτε να βγει στο μπαλκόνι και να μιλήσει για το νερό;

Λέτε να βγει στο μπαλκόνι και να μιλήσει για το νερό;

Για τις 7 σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Διδυμοτείχου έξω από το Δημαρχείο της πόλης, για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν με το νερό. Μια ώρα αργότερα, στις 8, θα αρχίσει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για μια σειρά από θέματα της ημερήσιας διάταξης, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνεται συζήτηση για το μείζον θέμα που απασχολεί χρόνια αλλά ιδιαίτερα έντονα τις τελευταίες μέρες τους πολίτες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι δηλαδή που θα συνεδριάζουν, θα είναι κάτι σαν… ελεύθεροι πολιορκημένοι, αφού απ’ έξω θα είναι συγκεντρωμένος κόσμος που θα διαμαρτύρεται προφανώς και κάποιος απ’ τους παριστάμενους στο δημοτικό συμβούλιο θα θίξει το θέμα του νερού, αλλά είναι άγνωστο αν επιτραπεί να συζητηθεί. Όπως είναι άγνωστο αν επιτραπεί σε κατοίκους ή μια αντιπροσωπεία τους να μπει μέσα και να αναφέρει τους λόγους της κινητοποίησης, καθώς και τα αιτήματα τους.

Το πιο… κουφό πάντως, θα είναι να βγει στο μπαλκόνι του δημαρχείου ο κ.Πατσουρίδης και να αρχίσει να μιλάει στους διαμαρτυρόμενους για το νερό, αραδιάζοντας όλα αυτά τα μακροσκελή που αναφέρει και στη δήλωση του την οποία ήδη δημοσιεύσαμε εδώ και ώρα και να έχει μάλιστα δίπλα του τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΔ Σταύρο Τσιτσιφύλλα. Αυτή θα είναι η κίνησηση… ματ.