Λαμπάκης: Ελάτε όλοι στην Γιορτή Κρασιού (24-30 Ιουλίου)

Λαμπάκης: Ελάτε όλοι στην Γιορτή Κρασιού (24-30 Ιουλίου)

Η αντίστροφη μέτρηση για την φετινή  Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης άρχισε και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχθεί και φέτος τους χιλιάδες εβτίτες αλλά και τους επισκέτες της πόλης και του νομού, ώστε να διασκεδάσουν σε μια γιορτή-θεσμό.
Η γιορτή θα ανοίξει τις πύλες της στις 24 Ιουλίου και θα διαρκέσει μια βδομάδα ως τις 30 Ιουλίου με χώρο διεξαγωγής το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.
Στην πρεμιέρα της, δηλαδή Παρασκευή 24 του μήνα, θα εμφανιστεί η ανεπανάληπτη Γλυκερία με την ανυπέρβλητη  λαϊκή της φωνή, ενώ την τελευταία η Δέσποινα Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου θα κλείσουν ιδανικά τις εκδηλώσεις.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης στο μήνυμα του απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να «αγκαλιάσουν» και φέτος την Γιορτή Κρασιού τονίζοντας: «Οι παραδόσεις, η μουσική, ο χορός, οι γεύσεις και τα αρώματα ανταμώνουν στη Γιορτή Κρασιού 2017. Εκεί όπου η Θράκη, η Μακεδονία, η Κρήτη, η Ήπειρος, η Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και ο Πόντος σμίγουν. Εκεί όπου το παλιό και το νέο γίνονται ένα. Εκεί όπου μικροί και μεγάλοι κάθονται αντάμα και αποκτούν κοινά βιώματα.
Η πόλη της Αλεξανδρούπολης πιο φιλόξενη και εξωστρεφής από ποτέ είναι έτοιμη να υποδεχτεί ντόπιους και ξένους σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη χαμόγελα και αισιόδοξα πρόσωπα.
Κοπιάστε στο τραπέζι μας! Κοπιάστε στη γιορτή μας!