Διδυμότειχο: Διακοπή νερού και απόψε, την επομένη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας!!!

Διδυμότειχο: Διακοπή νερού και απόψε, την επομένη της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας!!!

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Μια μέρα μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εξαγριωμένων κατοίκων του Διδυμοτείχου για το σοβαρό πρόβλημα του νερού, τις αποδοκιμασίες, τα γιουχαίσματα και την ένταση στο δημοτικό συμβούλιο που κράτησε ως τις 2 τα ξημερώμετα με μοναδικό θέμα το θέμα αυτό, απόψε είχαμε και νέα διακοπή υδροδότησης στην πόλη.

Το ανακοίνωσε άλλωστε πριν λίγη ώρα επίσημα και η ΔΕΥΑΔ, ενημερώνοντας τον κόσμο ότι θα υπάρχει διακοπή νερού.Η Δ.Ε.Υ.Α. Διδ/χου σας ενημερώνει οτι σήμερα 06/07/2017 στις 19μ.μ. παρουσιάστηκε πρόβλημα στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Διδ/χου στην περιοχή της Παταγής. Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. θα αποκαταστήσουν την βλάβη το συντομότερο δυνατόν”.

Αν λάβουμε υπόψη τα όσα υποστήριξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ Σταύρος Τσιτσιφύλλας, ότι δηλαδή απαιτούνται περίπου 6 ώρες για την αποκατάσταση της βλάβης, τότε αυτό θα γίνει τα ξημερώματα, με την προϋπόθεση φυσικά πως θα μπορέσουν να δουλέψουν μέσα στη νύχτα.

Για όσους πάντως δεν έχουν νερό να πιουν, η λύση είναι αυτή που παρουσίασε το μεσημέρι το evros-news.gr: Εμιφιαλωμένο νερό Τσιτσιφύλλας, μια και όπως είπε ο ίδιος στη χθεσινή ταραχώδη συνεδρίαση: “Εγώ είμαι άξιος και θα το λύσβω το πρόβλημα. Σε ένα μήνα θα πίνετε νερό στο όνομα μου”.