Διδυμότειχο: Υπέρ των διαμαρτυρόμενων για το νερό τώρα και η Δημοτική Κοινότητα

Διδυμότειχο: Υπέρ των διαμαρτυρόμενων για το νερό τώρα και η Δημοτική Κοινότητα

Το μέρος των αγανακτισμένων πολιτών του Διδυμοτείχου για το πολύ σοβαρό πρόβλημα ύδρευσης, παίρνουν με χθεσινή τους ανακοίνωση ο Πρόεδρος και τα Μέλη Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Διδυμοτείχου, αν και όταν άρχισε να οργανώνεται η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η στάση τους ήταν αρνητική.

Μετά τα όσα συνέβησαν όμως το βράδυ της Τετάρτης, άλλαξν στάση και τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ των διαμαρτυρομένων για την απαράδεκτη κατάσταση με το νερό, επισημαίνοντας: “Αγαπητοί συνδημότες. Μετά το σημερινό τακτικό συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Διδυμοτείχου,σε συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης για το μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα του Δήμου μας που αφορά τις συνεχείς διακοπές ύδρευσης μεγάλου μέρους της πόλης μας, ανακοινώνουμε τα εξής:

1ο) Δηλώνουμε ομόφωνα την αμέριστη συμπαράσταση μας στην δίκαια αγανάκτηση μεγάλου μέρους των Δημοτών για την υφιστάμενη κατάσταση του δικτύου ύδρευσης με τις συνεχείς διακοπές νερού και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες που καθιστούν την καθημερινότητα “βίο αβίωτο”!!


2ο) Είμασταν παρόντες στο προχθεσινό Συμβούλιο Δημοτών που διαμορφώθηκε με “ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ” πρωτοβουλία, ακούσαμε και καταγράψαμε τα δίκαια αιτήματά σας και λάβαμε πλήρη γνώση της κατάστασης ώστε στο άμεσο μέλλον να απαιτήσουμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας την γρηγορότερη δυνατή επίλυση του προβλήματος έλλειψης του βασικού αγαθού στη ζωή των ανθρώπων,το ΝΕΡΟ!!
3ο) Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε ενεργά με την παρουσία σας στα Δημοτικά Συμβούλια του Δήμου μας, γιατί μην ξεχνάμε όλοι ότι δυστυχώς εμείς οι νεότεροι κληρονομήσαμε πολλά συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν όπως: Tο να μην εκμεταλλευόμαστε διαχρονικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου και της πόλης μας: Ιστoρική κληρονομιά, φυσικό περιβάλλον, μακραίωνη πολιτιστική παράδοση και άλλα πολλά!
Τέλος, ας δείξουμε όλοι υπευθυνότητα και αλληλεγγύη στις μέρες καύσωνα κάνοντας οικονομία στην κατανάλωση ώστε να έχουν νερό οι συνάνθρωποι μας στα ψηλότερα μέρη της πόλης”.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση