Ο Πατσουρίδης προσκάλεσε και την εντυπωσιακή κ. Πατούλη να έρθει στο Διδυμότειχο

Ο Πατσουρίδης προσκάλεσε και την εντυπωσιακή κ. Πατούλη να έρθει στο Διδυμότειχο

Να επισκεφθεί και η ίδια το Διδυμότειχο, συνοδεύοντας τον σύζυγο της Γιώργο Πατούλη το φθινόπωρο του 2018 στο 14ο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων, προσκάλεσε την κυρία Μαρίνα Πατούλη ο δήμαρχος της πόλης Παρασκευάς Πατσουρίδης. 

Όπως σας ενημέρωσε χθες το evros-news.gr, ο κ. Πατσουρίδης   ακούγοντας στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» της Αθήνας από το βήμα του 13ου αντίστοιχου συνεδρίου τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη να ανακοινώνει την απόφαση αυτή, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. Τον ευχαρίστησε λοιπόν και δημόσια, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε πριν λίγη ώρα το evros-news.gr.

Λίγο νωρίτερα μάλιστα, ευχαρίστησε και κατ ιδίαν τον κ.Πατούλη για την επιλογή του Διδυμοτείχου ως πόλης που θα διοργανώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκωβρίου το 14ο Συνέδριο Υγειών Πόλεων, ενώ προσκάλεσε και την σύζυγο του Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη που ήταν μαζί του, να τον ακολουθήσει στην “πόλη των κάστρων” για να γνωρίσει την περιοχή, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους φιλόξενους και περήφανους ανθρώπους της. Οπότε, δεν αποκλείεται να δούμε και την περιβόητη “Πατούλαινα” του χρόνου στο Διδυμότειχο.