“Ποδηλασία=Υγεία” με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο στην Ορεστιάδα

“Ποδηλασία=Υγεία” με τον Ολυμπιονίκη Γιώργο Χειμωνέτο στην Ορεστιάδα

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση με τίτλο: “Ποδηλασία = Υγεία’’, διοργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 15 Ιουλίου στην Ορεστιάδα, με τη συμμμετοχή του Ολυμπιακονίκη της ποδηλασίας Γιώργου Χειμωνέτου, ο εξαιρετικά δραστήριος Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος “Ρήσος‎‘’.

Στα πλαίσια της προώθησης της ποδηλασίας και τα οφέλη της διοργανώνεται αυτή εκδήλωση στην Ορεστιάδα και στην κεντρική πλατεία στις 15/07/2017 ήμερα ΣΑΒΒΑΤΟ με την στήριξη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟΥ (Ολυμπιονίκης ποδηλασίας του 2004 επίσης 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης, είναι και 12 φορές πρωταθλητής Ελλάδος).
Ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος “Ρήσος‎‘’ καλεί όλους του πολίτες της Ορεστιάδας, άνδρες, γυναίκες, παιδιά να πάρουν το ποδήλατο τους και να συμμετέχουν σε αυτήν την γιορτή του ποδηλάτου με την στήριξη του Γεώργιου Χειμωνέτου που έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
17:00μμ
Ασκήσεις δεξιοτεχνίας με ποδήλατο για όλα τα παιδιά στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας
18:30μμ
Ποδηλατοβόλτα τον γύρο της πόλης (εκκίνηση από κεντρική πλατεία-Κωνσταντινουπόλεως-Ελ. Βενιζέλου-Ζαρίφη-Βασ. Κωνσταντίνου-κεντρική πλατεία)
10:00μμ
Πάρτι με μουσική στα decks από τον Γιώργο Χειμωνέτο στο καλοκαιρινό Up Art
Η εκδήλωση είναι χορηγία της εταιρίας ArmAturA (Αντικείμενο της εταιρείας είναι η διακίνηση, εμπορία και διάθεση Συμπληρωμάτων Διατροφής Food Supplements για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς).