Καθημερινότητα οι συλλήψεις για ναρκωτικά. Τρεις έγιναν χθες σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα

Καθημερινότητα οι συλλήψεις για ναρκωτικά. Τρεις έγιναν χθες σε Αλεξανδρούπολη, Καβάλα

Καθημερινότητα αποτελούν δυστυχώς και στην περιοχή μας, οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών. Άλλες τρεις είχαμε χθες Σάββατο, μία στην Αλεξανδρούπολη και δύο στην Καβάλα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (8-7-2017), στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Αλεξανδρούπολης, τρεις Έλληνες ηλικίας 33, 24 (άντρες) και 31 (γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα,  χθες το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι κατείχε δύο (2) νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα ακατέργαστη κάνναβης.

Επίσης χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καβάλα, αστυνομικοί του Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 33χρονο και την 31χρονη, διότι κατείχαν 23 ναρκωτικά δισκία.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.