Μας… ψεκάζουν κανονικά. ΔΕΙΤΕ τις αποδείξεις με φωτογραφίες από το Βόρειο ‘Εβρο

Μας… ψεκάζουν κανονικά. ΔΕΙΤΕ τις αποδείξεις με φωτογραφίες από το Βόρειο ‘Εβρο

Τελικά μας.. ψεκάζουν κανονικά και αυτό επιβεβαιώθηκε άλλη μια φορά σήμερα το πρωί στις περιοχές του Βορείου Έβρου. Παρουσία μάλιστα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου και του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς, οι οποίοι παρακολούθησαν τα συνεργεία των αεροψεκασμών για τα κουνούπια, με τα ειδικά ελικόπτερα που “επιστρατεύθηκαν” γι’ αυτό τον σκοπό.

Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βενετίδης αναλαμβάνει

υπεύθυνος του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Βενετίδη από την περιοχή του Τριγώνου, από τις 5 ως τις 11 το πρωί, έγιναν οι αεροψεκασμοί σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε κατοικημένες περιοχές και έχουν στάσιμα νερά, που συγκεντρώνουν τα κουνούπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο κ.Βενετίδης αναλαμβάνει ως υπεύθυνος για την περιοχή του Βορείου Έβρου του προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών. Γνωρίζει άριστα το πρόβλημα και η πετυχημένη παρουσία του ως Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών-Έργων-Περιβάλλοντος-Μεταφορών-Καταστροφών εγγυάται ότι θα… παλέψει με την εμπειρία του το σοβαρό θέμα,

Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα γίνουν και νυχτερινοί ψεκασμοί με τα ελικόπτερα, στοχευμένοι σε περιοχές συγκέντρωσης κουνουπιών, μήπως και περιοριστεί αρκετά το φαινόμενο αυτό το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη και στην Περιφέρεια ΑΜΘ ελπίζουν ότι θα περιοριστεί κάπως το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια στην περιοχή μας, αποτελώντας μάλιστα και ανασταλτικό παράγοντα για τον ερχομό τουριστών.