Α.Ε.Διδυμοτείχου: Δυο Βούλγαροι έρχονται για δοκιμή απ’ τον Τελκίνσκι

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Δυο Βούλγαροι έρχονται για δοκιμή απ’ τον Τελκίνσκι

Δυο Βούλγαροι ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, αναμένεται να έρθουν τις επόμενες μέρες στην Α.Ε.Διδυμοτείχου, προκειμένου να δοκιμαστούν από τον συμπατριώτη τους τεχνικό Κρίστο Τελκίνσκι, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει η απόκτηση τους. Ο Βούλγαρος τεχνικός γνωρίζει τους δυο παίκτες, αμυντικό και μέσο, αλλά υθέλει να διαπιστώσει σε ποιά κατάσταση βρίσκονται αυτή την στιγμή και αν μπορούν να βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. 

Στο μεταξύ, επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας, για την απόκτηση του Αρμένιου Κάρεν Αβογιάν και του Βούλγαρου Γιλμάζ Σουλεϊμάνογλου, για τους οποίους σας ενημέρωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το evros-news.gr. Μάλιστα το κλίμα που δημιουργήθηκε είχε άμεσο αντίκτυπο και στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, για τα οποία η διοίκηση ελπίζει πως όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος, θα αυξάνεται η ζήτηση τους.

Αντικείμενο μάλιστα κολακευτικών σχολίων έχει γίνει και το βίντεο που έφτιαξαν οι άνθρωποι της Α.Ε.Δ για την προώθηση των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο συνοδεύεται με συνθήματα προτροπής για την αγορά τους.

☘️Αγόρασε και εσυ κάρτα διαρκείας…!
☘️Αγοράζω διαρκείας στηρίζω την ομάδα μου…!
☘️Αγοράζω διαρκείας στηρίζω την πόλη μου…!
☘️Μαζί θα γράψουμε ιστορία…!
☘️Πάρε και εσυ θέση..

 

Το ταξίδι της ΑΕΔ στη Γ’ Εθνική ξεκινά και η διοίκηση ζητά την στήριξη των φίλων της, μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Η διοίκηση της ομάδας του Έβρου έθεσε στη κυκλοφορία τις κάρτες, με τιμές προσιτές, στα 50 και 80 ευρώ, ανακοινώνοντας τα σημεία πώλησης. Παράλληλα, με προωθητικό βίντεο, καλεί τους φίλους της η ΑΕΔ να πάρουν θέση, για να γράψουν μαζί ιστορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάρτες διαρκείας Α.Ε.Δ 2017-18
Πάρε θέση για να γράψουμε μαζί ιστορία…
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

ΤΙΜΕΣ:
Αντρικό :80€
Γυναικείο,φοιτητικό,ανέργων: 50€

Σημεία πώλησης:
Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Τσινούδη στην κεντρική πλατεία.
Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Βαργαμίδου έναντι νοσοκομείου.
NEW YORK καφέ στον πεζόδρομο.
VENUE καφέ Β.Γεωργίου 32.
Μουσικό καφενείο ΝΟΣΤΟΣ, Ρήγα Φερραίου 41.
Φώτο Βούλης στον πεζόδρομο.
Καθώς επίσης και σε όλους τους συμβούλους του ΔΣ της ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Χορηγός:
OptiCenter VARTAN με καταστήματα στο Διδυμότειχο ,Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη.