Φέρες: “Τσίμπησαν” δυο Ιρακινούς, που προωθούσαν 12 λαθρομετανάστες με τα πόδια

Φέρες: “Τσίμπησαν” δυο Ιρακινούς, που προωθούσαν 12 λαθρομετανάστες με τα πόδια

Δυο νεαρούς Ιρακινούς, “τσίμπησε” τα ξημερώματα της Τετάρτης η αστυνομία στην περιοχή των Φερών, γιατί διακινούσαν προς το εσωτερικό της χώρας 12 παράνομους μετανάστες και μάλιστα το έκαναν χωρίς αυτοκίνητο και τους κατηύθυναν με τα πόδια.

Με βάση όσα ανακοίνωσε η αστυνομία: “Συνελήφθησαν χθες (12-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή των Φερών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής  Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 33 και 24 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες. Επτά (7) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν, τρεις υπήκοοι Πακιστάν και δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν, πεζοί, δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αλεξανδρούπολης.