ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άρχισε να ψάχνει υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο ΣΥΡΙΖΑ. Η μυστική σύσκεψη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άρχισε να ψάχνει υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης ο ΣΥΡΙΖΑ. Η μυστική σύσκεψη

Σε αναζήτηση υποψήφιου δημάρχου για την Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα η Νομαρχική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, πολλά μέλη της οποίας είχαν μυστική σύσκεψη τις προηγούμενες μέρες, με την συμμετοχή και εκπροσώπου του αυτοδιοικητικού τομέα που ήρθε από την Αθήνα.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του evros-news.gr, στην σύσκεψη αυτή η νέα συντονίστρια του κόμματος Ειρήνη Αλεξά και ο αναπληρωτής συντονιστής Μενέλαος Μαλτέζος, που προαλείφεται για υποψήφιος βουλευτής στο νομό με τον ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμαναν την ανάγκη να βρεθεί από τώρα μια υποψηφιότητα η οποία να διεκδικήσει με αξιώσεις την θέση του δημάρχου.

Στο τρπέζι “έπεσαν” και κάποια ονόματα, είτε στελεχών του κόμματος, είτε του ευρύτερου αριστερού χώρου. Φαίνεται πάντως να έχει το προβάδισμα και να θεωρείται φαβορί για την υποψηφιότητα ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ της Αλεξανδρούπολης, το επίθετο του οποίου δεν είναι καθόλου… άγνωστο στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους πολίτες της πόλης και του Έβρου.

Το σίγουρο είναι ότι η κινητικότητα στα δημοτικά πράγματα της Αλεξανδρούπολης και του νομού ξεκίνησε, αν και μας χωρίζουν ακόμα σχεδόν δύο χρόνια από την διεξαγωγή των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.