ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ: Με τεχνικό δίδυμο στην Α’ κατηγορία. Αύριο η χοροεσπερίδα

ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ: Με τεχνικό δίδυμο στην Α’ κατηγορία. Αύριο η χοροεσπερίδα

Με τεχνικό δίδυμο θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Έβρου, όπου εξασαφάλισε πέρυσι την άνοδο της με εντυπωσιακή πορεία η ΠΑΕ Νίψας. Όπως ανακοίνωσε, μετά από 2 χρόνια ξεχωριστής πορείας, ο Δημήτρης Αποστολίδης και ο Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό μια πετυχημένη πορεία στην Α κατηγορία Έβρου.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο νυν τεχνικός Δημήτρης Αποστολίδης, έχοντας επιδείξει εξαιρετική δουλειά και αποτέλεσμα την προηγούμενη χρονιά και θα έχει πλέον ως συνεργάτη και σύμμαχο σ’ αυτή του την προσπάθεια τον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο. Ο ρόλος του Αλεξόπουλου θα είναι περισσότερο οργανωτικός (μεταγραφές,προετοιμασία,συνδετικός κρίκος διοίκησης και παιχτών).

Μετά το περσινό πέρασμα του ως τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ και αποκτώντας την ανάλογη εμπειρία, μπορεί να ανταπεξέλθει και να βοηθήσει με τις γνώσεις και τις ικανότητες του σ’ αυτόν το ρόλο και την ομάδα της ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ. Η επανένωση αυτών των 2 ταλαντοώχων προπονητών, σιγουρα δημιουργεί προσδοκίες και όνειρα στη διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας για μια πετυχημένη πορεία.

Αύριο βράδυ η χοροεσπερίδα με αυθεντικό ποντιακό γλέντι

Πέρα απ’ τα αγωνιστικά, οι διοικούντες της ομάδας κάνουν κινήσεις κια για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Γι’ αυτό αύριο το βράδυ διοργανώνουν την χοροεσπερίδα με ένα αυθεντικό, ποντιακό γλέντι, στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Νίψας και καλούν τους πάντες να διασκεδάσουν και παράλληλα να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας του χωριού τους.