Αρχίζει σήμερα η έκθεση Βιβλίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 23 Ιουλίου

Αρχίζει σήμερα η έκθεση Βιβλίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 23 Ιουλίου

 

ξεκίνημα σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για την «26η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ’  που θα διαρκέσει ως την Κυριακή 23 Ιουλίου ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ.


Εννέα ημέρες θα διαρκέσει φέτος η Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του Βιβλίου έφτασε.
Η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης, θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρες 20:00 έως 24:00.
Τον μακροβιότερο Πολιτιστικό Θεσμό της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν και φέτος – η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) με τα ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ της πόλης.
Με την ενεργό Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

*** ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Ε.ΠΟ.Φ.Ε. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ***

♦ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ _ ώρα 21:00
Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΒΡΙΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ».
Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουμε τιμήσει τους κ.κ. Απόστολο Ευθυμιάδη, Γεώργιο Παναγιώτου, Θεόδωρο Κυρκούδη, Μιχάλη Πατέλη, Αθανάσιο Γουρίδη και Θεοφάνη Μαλκίδη.
Εφέτος τιμούμε τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Χ. ΚΑΖΑΝΤΖΗ εκπαιδευτικό-νομικό, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.

♦ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο Περίπτερο της ΕΠΟΦΕ ο επισκέπτης μπορεί:

# ΒΙΒΛΙΑ_ να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια βιβλία από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.

# ΕΚΘΕΣΗ ΕΒΡΙΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ_ να επισκεφθεί την οργανωμένη έκθεση της ΕΠΟΦΕ με ντόπιους δημιουργούς (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.) και παραγωγούς (βότανα και έλαια).

# ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΔΙΑΒΑΖΩ, ΔΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΩΖΩ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ»_ συνεχίζουμε όπως σε κάθε Έκθεση Βιβλίου την εν λόγω δράση της ΕΠΟΦΕ και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας φέρουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και επιθυμούν να τα δωρίσουν, για να τα χαρίσουμε σε μία βιβλιοθήκη που πραγματικά έχει ανάγκη εμπλουτισμού.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ”: την Κυριακή 16/7, κατά τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρατηρήσει τον ουρανό μέσω των τηλεσκοπίων του Συλλόγου

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση