Η ισχύς εν τη ενώσει: Α.Ο.Θράκης, η νέα ποδοσφαιρική δύναμη της Αλεξανδρούπολης

Η ισχύς εν τη ενώσει: Α.Ο.Θράκης, η νέα ποδοσφαιρική δύναμη της Αλεξανδρούπολης

Μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη δημιουργείται στην Αλεξανδρούπολη, μετά την απόφαση του Αθλητικού Ομίλου Θράκης όχι μόνο να δημιουργήσει και αντρικό ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά να υπάρξει συνεργασία με τον ιστορικό Α.Ο.Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) που διαλύεται και ουσιαστικά… απορροφάται από τη νέα ομάδα, αλλά και να υπάρξει συνεργασία με την ακαδημία Α.Σ.Νίκη Απαλού.

Στόχος όλων αυτών των κινήσεων, που προέκυψαν μετά από συνεχείς συζητήσεις κιαι συναντήσεις μεταξύ των παραγόντων των τριών συγκεκριμένων συλλόγων, είναι η δημιουργία μιας ΠΑΝΙΣΧΥΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ που δεν θα βολοδέρνει στα τοπικά πρωταθλήματα, αλλά θα ανέβει στις εθνικές κατηγορίες. Δεν είναι άλλωστε δυνατόν η μεγαλύτερη πόλη της Θράκης να μην έχει εκπρόσωπο όχι απλά στις εθνικές κατηγορίες, αλλά τουλάχιστον στην Football League.

Το σχέδιο των ανθρώπων του Α.Ο.Θράκης, που μέχρι τώρα διέθετε τμήματα γυναικείου ποδοσφαίρου, Στίβου, Κρίκετ, Ποδηλασίας και Αναρρίχησης, είναι εφαρμόζοντας το δόγμα “Η ισχύες εν τη ενώσει”, να δημιουργήσουν αυτή την ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη στην Αλεξανδρούπολη.

Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Α.Ο.Θράκης για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και την απόφαση των ανθρώπων του Α.Ο.Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) να διαλυθεί το σωματείο και να παραχωρήσει ότι έχει στη νέα ομάδα, αναφέρει:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου Αθλητικός Όμιλος Θράκης – Τμήμα Αντρικού Ποδοσφαίρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης σε συνέχεια της ανακοίνωσης για δημιουργία Αντρικού Τμήματος Ποδοσφαίρου και την προσπάθειά για το χτίσιμο μεγάλης ομάδας για την πόλη μας,

είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την επιτυχημένη ακαδημία Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ και τον Ιστορικό Σύλλογο Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ).

Ο Αθλητικός Όμιλος Θράκης γνωρίζει άριστα ότι η επίτευξη δημιουργίας ομάδας Εθνικών Κατηγοριών απαιτεί παρελθόν, παρόν και μέλλον. Στηριζόμενος σε αυτή τη βάση, ξεκίνησαν συζητήσεις και διεργασίες με επιφανείς προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, με τα αποτελέσματα τους να είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος σε πολύ δύσκολες εποχές.

Πρώτος ο Α.Ο. Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) και οι παράγοντες του μετά από πολλές συζητήσεις και ζυμώσεις, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στο όραμα μας κληροδοτώντας σε εμάς την βαριά ιστορία της ομάδας, που η διατήρηση και συνέχεια της από μέρους μας αποτελεί τα σταθερά θεμέλια και τον βασικό πυλώνα, για το χτίσιμο της ομάδας που οραματιζόμαστε.

Η νεανικότητα, ο ενθουσιασμός, το μεράκι, η αφοσίωση και η επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού στο ποδόσφαιρο από πλευρά του Αθλητικού Ομίλου Θράκης, δίνουν το έναυσμα για μια δυνατή, ελπιδοφόρο εκκίνηση του εγχειρήματος που συνιστά αργά ή γρήγορα την επιτυχία.

Αναζητώντας το μέλλον και την εξέλιξη της ομάδας συνολικά και των αθλητών ειδικά, φτάσαμε σε συμφωνία με μια από τις μεγαλύτερες ακαδημίες της πόλης μας, την ακαδημία Α.Σ. Νίκη Απαλού με τα αποτελέσματα της επαγγελματικής κατάρτισης και της εξειδίκευσης των στελεχών, να είναι αποτυπωμένα σε όλο τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, σε όλα τα επίπεδα.

Με όραμα και στόχο, σε μια σύγχρονη εποχή, η συνεργασία αυτή υπόσχεται τη δημιουργία μιας μεγάλης δύναμης Ποδοσφαίρου στον τόπο μας και ζητά από την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης να αγκαλιάσει αυτό το νέο ξεκίνημα”.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση