Σαμοθράκη: Ο θαυμασμός του Γιάνννη Σερβετά και οι “περιπέτειες” του στο νησί

Σαμοθράκη: Ο θαυμασμός του Γιάνννη Σερβετά και οι “περιπέτειες” του στο νησί

Στην Σαμοθράκη βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Σερβετάς και όπως όλοι όσοι την επισκέπτονται, έμεινε και αυτός εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της. Ο γνωστός παρουσιαστής της κορυφαίας σατιρικής εκπομπής “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ”, ανέβασε πολλές φωτογραφίες και video με τις “περιπέτειες” του στο πανέμορφο νησί στην προσωπιμκή του σελίδα στο facebook. 

Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έδωσε σε έναν φίλο του, όταν τον προέτρεψε να επισκεφθεί τις βάθρες και να απολαύσει το πεντανόστιμο και παρφαδοσιακό ντόπιο κατσίκι: Λεωνίδα, τι παράδεισος είναι αυτός; Που ζούμε τα χαϊβάνια;

Το μπάνιο στην “βάθρα του Φονιά”

Με το γνωστό του χιούμορ, ο Γιάννης Σερβετάς αφού κολύμπησε στις βάθρες του Φονιά σχολίασε το κρύο νερό και τις… επιπτώσεις του: “Σήμερα θα δείτε το video, αλλά από αύριο θα αρχίσω να τον κλαίω τον “συρρικνωμένο”…  θα είμαι παρέα με το “χνουδωτό κεφτεδάκι” ως τις 5. 
ΥΓ. Από XXXXXL, L ; 
Μιλάμε για κολοσσιαίο υποβιβασμό”.

Στην Γέφυρα του Φονιά

Στο χώρο όπου βρέθηκε η Νίκη της Σαμοθράκης

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί τον χώρο όπου βρέθηκε η Νίκη της Σαμοθράκης κι όπως έγραψε αισθάνθηκε Δέος και ανατριχίλα: “Κύριε, εύραμεν μια γυναίκα” είπαν τότε στον Σαμπουαζό… η Νίκη Της Σαμοθράκης αφήνει την γενέτειρα και κάνει το μακρινό ταξίδι για το Παρίσι. 
ΥΓ. Βρέθηκε στο σημείο της φωτογραφίας στο Ιερό των Μεγάλων Θεών …
ΥΓ1. Δέος και ανατριχίλα”.

Στον δρόμο για τις βάθρες του Φονιά: Σαν τη Σαμοθράκη δεν έχει

Στον δρόμο για τις βάθρες, ο Γιάννης Σερβετάς έκανε το γνωστό του χιούμορ, αλά έδειξε εντυπωσιασμένος από την διαδρομή και έγραψε: “Σαν τις βάθρες δεν έχει. Κουράζεσαι λίγο για να τις φτάσεις, κανείς μπάνιο δροσίζεσαι- ξεκουράζεσαι. Φεύγεις περπατάς φτάνεις στο αμάξι- στη μηχανή σου το παίρνεις πας σε μια ταβέρνα με ανοιχτή όρεξη και τρως και τον ταβερνιάρη. Σαν τη Σαμοθράκη δεν έχει”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΡΒΕΤΑ ΕΔΩ

Στο ναό κάνοντας χιούμορ που έγινε viral

Όταν επισκέφθηκε το ναό, έκανε χιούμορ καυτηριάζοντας την τακτική κάποιων να γράφουν με σπρέι παντού. Το βίντεο με την ατάκα του: Δεν έφερα ένα σπρέι για να γράψω… ΠΑΟΚ πάνω στις κολώνες έγινε viral

“Καλημέρα από Σαμοθράκη. Ενώ λοιπόν λύνω τα Καβείρια μυστήρια είπα να γκρινιάξω και λίγο.
ΥΓ. Πάμε χαμογελαστά”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο τοίχος στην Χώρα που τον εντυπωσίασε

Στην χώρα της Σαμοθράκης τον εντυπωσίασε ένας τοίχος με την απλότητα και την ομορφιά του

“Χώρα Σαμοθράκης. Σ’έναν τοίχο ομορφιά, απλότητα και καλοσύνη. Εύγε”