Συγκινητικό μήνυμα της Όλγας Βρεττοπούλου στον αείμνηστο πατέρα της Γαβριήλ για το τέλος του “ΑΛΕΞ”

Συγκινητικό μήνυμα της Όλγας Βρεττοπούλου στον αείμνηστο πατέρα της Γαβριήλ για το τέλος του “ΑΛΕΞ”

 

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα προς τον αείμνησο πατέρα της Γαβριήλ, τον προπονητή που οδήγησε τον ιστορικό Α.Ο.Αλεξανδρούπολης (ΑΛΕΞ) στη Β΄εθνική, σχολίασε η Όλγα Βρεττοπούλου φανερά στενοχωρημένη, την είδηση της διάλυσης της ομάδας μετά από 42 χρόνια παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, που πρώτο μετέδωσε το evros-news.gr χθες τα μεσάνυχτα.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό, μαζί με την φωτογραφία εκείνης της ομάδας που ανέβηκε στη Β΄εθνική με προπονητή τον πατέρα της: “Ευτυχώς που δεν ζεις να δεις το άδοξο τελος της ομάδας που την έφτασες στην Β Εθνική”. Ως γνωστόν, ο Γαβριήγλ Βρεττόπουλος “έφυγε” πριν 9 μήνες από την ζωή, πέρυσι τον Οκτώβριο.

Έτσι δεν είδε το άδοξο τέλος του αγαπημένου του ΑΛΕΞ, που πλέον δεν υπάρχει και… απορροφήθηκε από τον Α.Ο.Θράκης. Η ανάρτηση της κόρης του θύμισε πάντως στους φιλάθλους της ομάδας, τεκείνες τις ανεπανάληπτες στιγμές της Β’ εθνικής στην οποία την οδήγησε ο “δάσκαλος” όπως φώναζαν όλοι τον πατέρα της.