Έτοιμο το λεύκωμα της 90χρονης ιστορίας του Ορέστη Ορεστιάδας

Έτοιμο το λεύκωμα της 90χρονης ιστορίας του Ορέστη Ορεστιάδας

Έτοιμο είναι πλέον το βιβλίο για την 90χρονη ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας και σε λίγες εβδομάδες όσοι επιθυμούν μπορούν να το έχουν στα χέρια τους, ώστε να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλαιότεροι, τις κορυφαίες στιγμές της ιστορικής ομάδας του Έβρου.

Πρόκειται για μια δουλειά πολλών ετών από τον κ. Κούκλατζη Νικόλαο και λίγων μηνών από τον Χρήστο Χριστούδη, που βρίσκεται πλέον στα χέρια του εκδότη Τσιπτσέ Ηλία της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών βιβλίων sportbook.gr, για την τελική επεξεργασία.  Φωτογραφίες , στατιστικά στοιχεία, πρώτοι σκόρερς, γκολ, συμμμετοχές, πρόεδροι, προπονητές 90 ετών ιστορίας, όλα σε ένα βιβλίο-ζωντανή ιστορία.
Οι δυο συγγραφείς, τώρα που ετοιμάζονται να δουν αποτυπωμένη στις σελίδες του βιβλίου την κοπιαστική αλλά σπουδαία για την ιστορική μνήμη και διάσωση δουλειάς τους, ένοιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή.

Στην κοινή δήλωση τους λοιπόν τονίζουν:

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους συνοδοιπόρους μας.
Πρώτον, τον ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης μας κ. ΜΑΥΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ για τη συνεχή συμπαράστασή του προς την ολοκλήρωση του οράματός μας.
Δεύτερον, το Δ.Σ. της ομάδας μας για την άδεια να ασχοληθούμε, συγκεντρώσουμε και να εκδώσουμε εν τέλει το λεύκωμα.
Τρίτον, την επιτροπή των <<90 χρόνων ΟΡΕΣΤΗΣ>>.
Τέταρτον, τον εκδότη κ. Τσιπτσέ Ηλία της κορυφαίας εταιρίας αθλητικών βιβλίων sportbook.gr, για τις ατελείωτες ώρες εργασίας.
Πέμπτον, όλους τους παίκτες που μάτωσαν, ίδρωσαν και πόνεσαν τη φανέλα και την ακριτική περιοχή μας.
Και τέλος τον υπέροχο κόσμο της ομάδας μας που πάντα αποτελούσε τον 12ο παίκτη της.
Εννοείται ότι όλη αυτή η προσπάθεια έγινε αφιλοκερδώς, με μόνο γνώμονα την άδολη αγάπη μας για το σωματείο που λέγεται: Μ.Γ.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Με τιμή
Κούκλατζης Νικόλαος – Χρηστούδης Χρήστος”