Τα “καρφιά” του Βαγγέλη Ρούφου κατά Λαμπάκη για τις πεζοδρομήσεις

Τα “καρφιά” του Βαγγέλη Ρούφου κατά Λαμπάκη για τις πεζοδρομήσεις

Θέση στις διαμαρτυρίες των πολιτών της Αλεξανδρούπολης για τις πεζοδρομήσεις που έγιναν από την δημοτική αρχή, πήρε χθες και ο Βαγγέλης Ρούφος, υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ στις εκλογές του 2015. Με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, “καρφώνει” τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος και πήρε τις αποφάσεις πεζοδρόμησης.

Γράφει λοιπόν ο κ.Ρούφος: “Αν οι πεζοδρομήσεις δεν εξυπηρετούν, όπως φαίνεται και γίνεται αντιληπτό από τις ενστάσεις του κόσμου, ούτε τη μετακίνηση των πεζών ούτε των οχημάτων, τότε τι εξυπηρετούν; Για να γίνουν πρώην δρόμοι πεζόδρομοι είναι σκόπιμο να γίνουν κι άλλες αλλαγές εκτός από μία απλή απόφαση πεζοδρόμησης.

Ιδιαίτερα η περίπτωση της οδού Κύπρου, του μοναδικού δρόμου που οδηγεί κατευθείαν στο λιμάνι, ίσως θα έπρεπε να επανεξεταστεί. Επιπλέον χρήσιμος θα ήταν ένας συνολικός σχεδιασμός που να προβλέπει τι θα γίνει με τους δρόμους που διασταυρώνονται με τους νέους πεζόδρομους και “κόβουν” το δρόμο στους πεζούς.

Με τις πεζοδρομήσεις και μονοδρομήσεις, πάντως, καταφέραμε να κάνουμε λαβύρινθο μία “τετραγωνισμένη” πόλη” ήταν το ιδιαίτερα αιθχμηρό σχόλιο του κ.Ρούφου με απιοδέκτη τον Βαγγέλη Λαμπάκη.