Αυτοί είναι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που επισκέφθηκαν το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Αυτοί είναι οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που επισκέφθηκαν το λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Μετά την επιβεβαίωση ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του evros-news,gr για το ενδιαφέρον των Αμερικανών να δημιουργήσουν επένδυση συναρμολόγησης ελικοπτέρων στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και τις επισκέψεις Αμερικανών στρατιωτικών από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης(ΟΛΑ) Χρήστο Δούκα, χθες ήρθαν και οι… φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, με επίσημη ανακοίνωση του ο ΟΛΑ παραδέχεται τις επισκέψεις και συναντήσεις με του Αμερικανούς και νάλιστα δημοσιεύει τα ονόματα και τις ιδιότητες τους αλλά και φωτογραφίες τους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση πρόκειται για τον ίδιο τον Ακόλουθο Άμυνας της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, τον Πλοίαρχο κ. Ρόμπερτ Πάλμ. “Τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκε, όμως, και αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Πρεσβείας αποτελούμενη από τον Βοηθό Ναυτικού Ακολούθου  Αντιπλοίαρχο κ. Φρανκ Σλερθ και τον Ακόλουθο Αμυνας  Πλοίαρχο κ. Ρόμπερτ Πάλμ.

Τα στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας  συζήτησαν με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Χρήστο Δούκα θέματα κοινού ενδιαφέροντος , με επίκεντρο τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του λιμένα με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και της δυναμικής που διαθέτει”.