Hemen Muhammad: Ξεκινάει τη Δευτέρα το έργο-προσφορά “Το παιδί και το δελφίνι”

Hemen Muhammad: Ξεκινάει τη Δευτέρα το έργο-προσφορά “Το παιδί και το δελφίνι”

Την δημιουργία ενός καινούργιου έργου, ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα ο γνωστός καλλιτέχνης της Αλεξανδρούπολης Hemen Muhammad, το οποίο θα προσφέρει στο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων με Αυτιστικές Διαταραχές.

Ο Muhammad, που εντελώς αφιλοκερδώς έχει δεχθεί να φιλοτεχνήσει διάφορα γλυπτά για να στολίζουν μέρη της πόλης και να τους δίνουν ομορφιά και χάρη, άσχετα αν ορισμένοι στενόμυαλοι αντιδρούν, θα δημιουργήσει ένα παιδί πάνω σε ένα δελφίνι, που αποτελεί απομίμηση του έργου της βασικής φωτογραφίας του ρεπορτάζ.

Η προσπάθεια θα διαρκέσει περίπου 5 ημέρες όπως λέει ο ίδιος και παράλληλα ευχαριστεί τον Παύλο Μιχαηλίδη, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Αλεξανδρούπολης με την κίνηση ΑΝΑ.Σ.Α, για την πρόσκληση να δημιουργήσει το συγκεκριμένο έργο και να το χαρίσει στο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων με αυτιστικές διαταραχές της περιοχής μας.

Με μεγάλη μου χαρά ξεκινάω τη δευτέρα τη δημιουργία ενός δελφινιού με ένα παιδί πάνω του που αποτελεί απομίμηση του έργου της φωτογραφιας για το κέντρο ημέρας ενηλίκων με αυτιστικές διαταραχές. Το έργο αυτό θα διαρκέσει περίπου πέντε ημέρες. Κάθε πρόσκληση για τη δημιουργία παρόμοιων έργων σε χώρους που το έχουν ανάγκη είναι ευπρόσδεκτη ! Ευχαριστώ πολύ τον Pavlos Michailidis για την πρόσκληση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Κούρδος καλλιτέχνης.