Σαμοθράκη: Βίντεο από το SOS Samothraki εναντίον των ανεμογεννητριών

Σαμοθράκη: Βίντεο από το SOS Samothraki εναντίον των ανεμογεννητριών

Με ένα βίντεο κατάλληλα μονταρισμένο, προκειμένου να δίνει έναν έντονα δραματικό τόνο και μουσική επένδυση με το γνωστό τραγούδη με το Νίκο Ξυλούρη “Μπήκαν στην πόλη οι οχτριοί”, όσοι αντιδρούν στην Σαμοθράλη για την εγκατάσταση του αιολικού πάρκου και των ανεμογεννητριών, προσπαθούν να πείσουν τους συντοπίτες τους ότι θα υπάρξει καταστροφή του περιβάλλοντος.

Προβάλλονται μονταρισμένα πλάνα από παρόμοιες επενδύσεις και κατασκευές, θέλοντας να δείξουν τί πρόκειται να συμβεί και στο νησί τους.

Λέτε να δούμε και βίντεο από όσους υποστηρίζουν ότι είναι συμφέρουσα οικονομικά για το νησί η εγκατάσταση του αιολικού πάρκου και όσα υποστηρίζουν οι αντιδρώντες για καταστροφή στο περιβάλλον είναι κινδυνολογία; Το θεωρούμε δύσκολο έως αδύνατο. Γιατί οι απόψεις των Σαμοθρακιτών, όπως φάνηκε και στην συνάντηση-ενημέρωση που οργάνωσε ο δήμος Σαμοθράκης για ενημέρωση από ανθρώπους της εταιρείας, διίστανται στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ένα σχόλιο

  1. Το βίντεο είναι προσβολή για την Σαμοθράκη, ανέβηκε και στο facebook, στην ομάδα”Ζούμε Σαμοθράκη” και κατέβηκε πολύ γρήγορα, το ίδιο θα ήθελα και από εσάς και από όποιον το αναπαράγει, ακόμη και από αυτόν, αυτήν, αυτούς, αυτά που το ανέβασαν στο youtube. ΝΤΡΟΠΗ
    Εδώ μπορείτε να δείτε τι λένε οι Greenpeace – WWF για το θέμα:
    https://irineossamothraki.blogspot.gr/?m=1

Απάντηση