Τί γυρεύουν οι Ολλανδοί στις Φέρες; (video)

Τί γυρεύουν οι Ολλανδοί στις Φέρες; (video)

Την επίσκεψη Ολλανδών δέχθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι Φέρες και μάλιστα ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκότσης τους δέχθηκε στο δημαρχείο της πόλης, όπου τους ενημέρωσε για την περιοχή, τς πλεονεκτήματα, τις δραστηριότητες και τα αξιοθέατα της. 

Πρόκειται για τα μέλη του “Epilinios Hellenic Culture Traveling, μιας πολύ σημαντικής για την τουριστική προβολή της περιοχής μας οργάνωσης, η οποία αυτές τις μέρες πραγματοποίησε περιοδεία στην περιοχή του Έβρου. Τα μέλη της, Ολλανδοί και Έλληνες του εξωτερικού αλλά και οι επικεφαλείς της οργάνωσης που βοηθο΄τυν στην προβολή της περιοχής μας, γνώρισαν τα ήθη, τα έθιμα, τους χορούς, τα τραγούδια, τις φορεσιές, τα φαγητά, τις συνταγές και την ιστορία με τον πολιτισμό, από ανθρώπους που τα έχουν καθημερινά τρόπο ζωής.

Στις Φέρες επισκέφθηκαν το Δέλτα του Έβρου με τον μοναδικό και παγκόσμιας μοναδικότητας υγροβιότοπο, αλλά και την Παναγία Κσμοσώτειρα και τα άλλα αξιοθέατα της περιοχής, ενώ ήρθαν σε επαφή και συνεργασία με τον εξαιρετικά δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο “Αγία Σοφία”, με συμμετοχή σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ από την ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ