Ποιοί απειλούν στον Βόρειο Έβρο όσους κάνουν κριτική και αναδεικνύουν τα προβλήματα;

Ποιοί απειλούν στον Βόρειο Έβρο όσους κάνουν κριτική και αναδεικνύουν τα προβλήματα;

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μια απαράδεκτη κατάσταση στον Βόρειο Έβρο και επειδή αφορά και το evros-news.gr, γιατί μέσω αυτού αναδείχθηκαν κάποια-ελάχιστα σε σχέση με όσα υπάρχουν-προβλήματα της περιοχής κυρίως του Τριγώνου, δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε θέση.

Συγκεκριμένα, εμείς είχαμε κάνει ρεπορτάζ για την έλλειψη σύνδεσης στην κινητή τηλεφωνία εδώ και δύο χρόνια στο χωριό Δίλοφος του Τριγώνου, μια… ανάσα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Βασιστήκαμε στις αγωνιώδεις εκκλήσεις μέσω του διαδικτύου του Σάκη Τσομπανίδη, ενός ανθρώπου ο οποίος μένει στο συγκεκριμένο χωριό μαζί με τους λιγότερους από 100 άλλους κατοίκους και προσπαθεί να δημοσιοποιήσει τα πολλά προβλήματα μήπως και βρεθεί κάποια λύση.

Λίγες μέρες αργότερα, σχολιάζοντας την κοινή παρουσία εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Γιορτή Μιλίνας του Πενταλόφου, επεσήμανε ότι θα ήταν ευχής έργο να συγκεντρώνονται όλοι μαζί για να λύσουν και τα προβλήματα του Έβρου και όχι μόνο για τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια.

Τελευταία, με αφορμή τις βιβλικές καταστροφές από το χαλάζι που διέλυσε τα πάντα στην περιοχή του Τριγώνου, ευρισκόμενος σε απόγνωση με όσα έβλεπαν τα μάτια του, σχολίασε το γεγονός ότι κάποιοι δεν πήγαν στην περιοχή να την επισκεφθούν και να στηρίξουν ηθικά τους αγρότες που είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται, αλλά και να ενημερωθούν ιδίοις όμμασι για την κατάσταση,

Αυτό δεν άρεσε φαίνεται σε ορισμένους, που λειτουργώντας με νοοτροπία… καίσαρα, του έκαναν αρχικά… συστάσεις να αποφεύγει τις κριτικές και να μην διεκδικεί δυναμικά κάτι καλύτερο για το χωριό και την περιοχή του και όπως σημείωσε ο ίδιος ο Σάκης Τσομπανίδης στην ομάδα του Τριγώνου στο facebook, όλα αυτά άγγιξαν τα όρια των… απειλών.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, πως πέρα από τους φίλους του ιαι τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχθηκε, αν συνεχίσουν το ίδιο, θα μας βρουν και εμάς απέναντι τους. Κι εμείς θα μιλήσουμε αμέσως με συγκεκριμένα ονόματα.