Σάρωσαν και πάλι το Σαββατοκύριακο την Αλεξανδρούπολη συνεργεία του ΣΔΟΕ

Σάρωσαν και πάλι το Σαββατοκύριακο την Αλεξανδρούπολη συνεργεία του ΣΔΟΕ

Σάρωσαν και παλι το Σαββατοκύριακο την περιοχή της Αλεξανδρούπολης συνεργεία του ΣΔΟΕ, με τους εφοριακούς να… ξετινάζουν κυριολεκτικά όλα τα καταστήματα σε πόλη και παραλίες της Χιλής, της Μάκρης και των Δικέλλων. 

Οι εφοριακοί ήταν από τη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές, αφού αυτή είναι η τακτική που ακολουθείται πλέον. Αν και δεν ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα των ελέγχων, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρήκαν αρκετές παρατυπίες, κυρίως μη έκδοσης αποδείξεων σε ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και νυχτερινά κέντρα.

Επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και οι άλλες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν συστάσεις. Τα συνεργεία αυτά ήταν εφοριακοί ντυμένοι κανονικά, αλλά και με αμφίεση απόψεων Βαρουφάκη, δηλαδή ντυμένοι με… τουριστική περιβολή, προκειμένου να μην κινούν υποψίες.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η τουριστική περίοδος στο νομό Έβρου θα βρίσκεται αυτό τον μήνα στο φόρτε της, αναμένεται οι έλεγχοι να συνεχιστούν, αφού το0 δόγμα των υπαλλήκων του ΣΔΟΕ για τους καταστηματάρχες είναι: “Τον φόβο μας να έχετε”, ώστε να κόβουν κανονικά αποδείξεις.