Πέθανε στο χειρουργείο ο αγρότης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα σε χωριό της Ορεστιάδας

Πέθανε στο χειρουργείο ο αγρότης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα σε χωριό της Ορεστιάδας

Κατέληξε δυστυχώς μέσα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου όπου εισήχθη εσπευσμένα και υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω της εξαιρετικά κρίσιμης κατάστασης του, ο αγρότης που καταπλακώθηκε από μηχάνημα σε χωριό της Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του evros-news.gr, πρόκειται για έναν 56χρονο (γεννήθηκε το 1961) από το χωριό Θεραπειό που βρίσκεται κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, ο οποίος εκτελούσε εργασίες με γερανοφόρο όχημα και όχι αγροτικό μηχάνημα όπως ακούστηκε αρχικά, γύρω στις 8 το βράδυ. Για άγνωστη αιτία αυτό ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει κυριολεκτικά και να του διαλύσει το στέρνο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου σε κρίσιμη κατάσταση, αφού είχε σχεδόν διαλυθεί το στήθος και υπήρχε εσωτερική αιμορραγία. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών που τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και τον υπέβαλλαν σε συνεχείς επεμβάσεις, τελικά δυστυχώς κατέληξε.

Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας, που συγκεντρώνει πληροφορίες από κατοίκους που ήταν παρόντες ή έφτασαν στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση