Ρίζος για Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ποτέ δεν είπαμε ψέματα

Ρίζος για Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ποτέ δεν είπαμε ψέματα

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου ποτέ δεν είπαν ψέματα και ανακρίβειες στο θέμα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, το οποίο μάλιστα για πρώτη φορά εδώ και 70 χρόνια έχει καλυμμένες και τις 35 οργανικές θέσεις γιατρών του, τόνισε στη Βουλή  κατά την χθεσινή ομιλία του ο Βουλευτής Έβρου Δημήτρης Ρίοζος, στη συζήτηση για το υπό ψήφιση Ν/Σ για την Μεταρρύθμιση στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Ο κ.Ρίζος απάντησε στις κατηγορίες για όσα υπόσχονταν αυτός και οι συνάδερφοι του σχετικά με την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, λέγοντας μεταξύ άλλων στην ομιλία του: “Είναι η ώρα να απαντήσω και για το θέμα του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Είναι η πρώτη φορά από τότε που ιδρύθηκε, εδώ και εβδομήντα χρόνια, που είναι καλυμμένες και οι τριάντα πέντε οργανικές θέσεις γιατρών νοσοκομείου. Και οι τριάντα πέντε, συνάδελφοι!

Κάποιος άλλος συνάδελφος μίλησε για Αδριανούπολη και για επισκέψεις. Αυτό ήταν πριν από μία εικοσαετία, όταν οι μετανάστες –το είπαν και άλλοι εδώ πέρα- που επισκέπτονταν την περιοχή μας δεν είχαν πού να πάνε και πήγαιναν στην Αδριανούπολη. Αυτό, όμως, τέλειωσε τώρα. Ας το ξεγράψουν αυτοί οι συνάδελφοι που το έλεγαν από τη φαρέτρα των επιχειρημάτων τους.

Θέλω να πω και κάτι άλλο. Πρέπει να ξέρουν ότι και οργανόγραμμα θα έχει το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στήριξη θα έχει, που την έχει, και σε προσωπικό θα έχει, γιατί και νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό παρουσιάστηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Άρα, και οι τρεις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Έβρου και λόγο έχουν και γνώση έχουν και τον νου τους έχουν, για να μπορούν να στηρίζουν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και ιδιαίτερα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του εβρίτικου λαού. Ποτέ, μα ποτέ δεν ακούστηκαν από τα χείλη τους ανακρίβειες ή ψέματα. Και αυτά τα λέω μετά λόγου γνώσεως.

Άρα, θα πρέπει να είμαστε όλοι σ’ αυτόν τον χώρο πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν αναφερόμαστε στα θέματα υγείας στο Νομό μας και γενικότερα στην Ελλάδα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟΥ