Επίσκεψη Ντέμη Νικολαίδη στο Δάσος της Δαδιάς, αλλά χωρίς τη Δέσποινα Βανδή

Επίσκεψη Ντέμη Νικολαίδη στο Δάσος της Δαδιάς, αλλά χωρίς τη Δέσποινα Βανδή

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλεξανδρούπολη βρίσκεται αυτές τις ημέρες για διακοπές ο Ντέμης Νικολαίδης και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί σήμερα και να ξεναγηθεί στο Δάσος της Δαδιάς, συνοδευόμενος από συγγενείς και φίλους, ενώ ήπιε τον καφέ του στο ανακαινισμένο και πολύ όμορφο ξενοδοχείο Dadia Forest Inn που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια υπό νέα διεύθυνση.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας και μετέπειτα πρόεδρος της ΑΕΚ, δεν συνοδευόταν πάντως από την σύζυγο του Δέσποινα Βανδή, η οποία συνεχίζει τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου. Προφανώς ήρθε στον Έβρο τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή την εξαιρετικά πετυχημένη εμφάνιση της γυναίκας του στην Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης, όπου έγινε κυριολεκτικά χαμός από την προσέλευση του κόσμου.

Έμεινε λοιπόν για να δει κάποιες ημέρες τους γονείς του και να περάσει όμορφες και ξεκούραστες στιγμές στον τόπο καταγωγής του. Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου της Δαδιάς κ.Δήμητρα Γεωργίτση, ανέβασε φωτογραφίες από την παρουσία του Ντέμη και σχολίασε πολύ ενθουσιασμένη για την ξενάγηση που έκανε σε αυτόν και την παρέα του: “Είχα τη χαρά και την τιμή σήμερα να ξεναγήσω τον Ντέμη Νικολαϊδη και την παρέα του στη Δαδιά.
Επισκεφθήκαμε τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου της Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου, όπου το επιστημονικό προσωπικό μας ενημέρωσε σχετικά με το Εθνικό Πάρκο και στη συνέχεια με το λεωφορειάκι επισκευθήκαμε το παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών.
Στη συνέχεια χαλαρώσαμε στο αναψυκτήριο και μου έδωσαν την ευκαιρία να συζητήσω μαζί τους για πολλά θέματα και για την ζωή μου στο χωριό.


Συγχαρητήρια μου έδωσε ο Ντέμης και η αδελφή του για τον τέλειο καφέ αλλά και για την διακριτικότητα του προσωπικού του αναψυκτηρίου. Ο φίλος του από την Κύπρο Γ.Μ. που ταυτόχρονα είναι συνάδελφος στο τουριστικό κομμάτι, ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο για τις εποχές έργο μου.
Τους ευχαριστώ ειλικρινά για την όμορφη κουβέντα μας”.