Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Δεν έχει προσωπικό, αλλά απέκτησε… Γραφείο Τύπου

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Δεν έχει προσωπικό, αλλά απέκτησε… Γραφείο Τύπου

Όλα τα είχε το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, το… Γραφείο Τύπου του έλειπε. Μπορεί να υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ να μην προχωρούν, αλλά απ΄τις 27 Ιουλίου δημιουργήθηκε σελίδα στο facebook ως Γραφείο Τύπου όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Δεν αναφέρεται πουθενά ποιός είναι ο Υπεύθυνος Τύπου, αν υπήρξε κάποια πρόσληψη συνεργάτη δημοσιογράφου για το συγκεκριμένο έργο, ενώ ως ημερομηνία γέννησης του διαχειριστή αναφέρεται το 1946, το έτος ίδρυσης δηλαδή του Νοσοκομείου και προφανώς γι’ αυτό μπήκε. Γιατί θα ήταν λίγο, όχι λίγο αλλά πάρα πολύ περίεργο ένας 71χροος ν’ αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο.

Ο Διοικητής Στέφανος Καρακόλιας ο διαχειριστής;

Άνθρωποι μέσα από το Νοσοκομείο που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι σίγουροι πως διαχειριστής της σελίδας Γραφείο Τύπου Νοσοκομείου Διδυμοτείχου είναο ο ίδιος ο Διοικητής του Στέφανος Καρακόλιας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ούτε η 27η Ιουλίου που δημιουργήθηκε, όταν δηλαδή αυτός βρίσκεται σε άδεια και είχε τον χρόνο να την δημιουργήσει, αλλά και οι εμπεριστατωμένη και με ειδική ορολογία και στοιχεία απάντηση σε μια κάτοικο που διαμαρτυρήθηκε για την διαδικασία πρόσληψης των συμβασιούχων καθαριότητας και σίτισης.

Έτσι και αλλιώς, όπως λένε με χιούμορ οι εργαζόμενοι, ο κ.Καρακόλιας ουσιαστικά είναι… διακοσμητικό στοιχεία μια και όλες τις αποφάσεις τις λαμβάνει ο… υπερσυγκεντρωτικός Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης. Οπότε έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του να ασχολείται με το… facebook.