ΖΕΦΥΡΟΣ: Σημαντικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για πακέτο εισιτηρίων

ΖΕΦΥΡΟΣ: Σημαντικές ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για πακέτο εισιτηρίων

Σημαντικές ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ που φτάνουν ως και το 45%, για όποιον επιβάτη χρησιμοποιήσει το ταχύπλοο επιβατηγό ΖΕΦΥΡΟΣ για να ταξιδέψει από και προς την Σαμοθράκη και “κλείσει” πακέτο εισιτηρίων, ανακοίνωσε απόψε η SAOS Ferries.

Οι συγκεκριμένες προσφορές ισχύουν από αύριο 7 Αυγούστου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, ενώ αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν υπάρξει ανταπόκριση του κόσμου, να γίνουν ανάλογες προσφορές και στα άλλα πλοία της εταιρείας, δηλαδή το ΣΑΟΣ ΙΙ και το ΣΑΟΝΗΣΟΣ όταν ξεκινήσει δρομολόγια.

Είναι χαρακτηριστικό, πως όποιος χρησιμοποιήσει το ΖΕΦΥΡΟΣ από την Αλεξανδρούπολη για να πάει αλλά και να γυρίσει από την Σαμοθράκη ή και το αντίστροφο, θα πληρώσει αντί για 36 ευρώ (18+18) μόνο 30 ευρώ. Δηλαδή θα γλιτώσει 6 ευρώ και το εισιτήριο θα του κοστίσει 15 ευρώ.

Αν πάρει πακέτο δύο εισιτηρίων μετάβασης και άλλων δύο επιστροφής, συνολικά 4 εισιτήρια, αντί για 72 ευρώ που κοστίζουν τώρα θα πληρώσει μόνο 52 ευρώ. Κερδίζει δηλαδή 20 ευρώ έκπτωση. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΦΥΡΟΣ

Μανούσης: Είμαστε υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του

υγιούς ανταγωνισμού και οι προσφορές μας το αποδεικνύουν

Ο ιδιοκτήτης της SAOS Ferries Φώτης Μανούσης μιλώντας για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ που ανακοίνωσε η εταιρεία του, τόνισε: “Είμαστε φανατικά υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του υγιούς ανταγωνισμού. Αρκεί οι νόμοι και οι κανονισμοί να ισχύουν για όλους και να εφαρμόζονται το ίδιο προς κάθε κατεύθυνση. Με το πακέτο προσφορών που ανακοινώσαμε για το ΖΕΦΥΡΟΣ, δείχνουμε ότι εκτός από το φθηνότερο εισιτήριο που έχουμε ως ταχύπλοο επιβατηγό, προσφέρουμε στους επιβάτες και τους επισκέπτες της όμορφης Σαμοθράκης, την ευκαιρία να την επισκεφθούν πολλές φορές πληρώνοντας ακόμα και μόλις 10 ευρώ εισιτήριο. Μάλιστα όπως αναφέρουμε στην ανακοίνωση, ανάλογα με την ανταπόκριση του κόσμου,  σκεφτόμαστε να κάνουμε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ και στα άλλα πλοία μας“.