Την Τετάρτη δίνεται στην κυκλοφορία η παράκαμψη Λυκόφης. Έργα και από Μάνδρα ως Σουφλί

Την Τετάρτη δίνεται στην κυκλοφορία η παράκαμψη Λυκόφης. Έργα και από Μάνδρα ως Σουφλί

Αυτή την Τετάρτη 9 Αυγούστου, αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η παράκαμψη της Λυκόφης στην εθνική οδό Αλεξανσδρούπολης-συνόρων, η οποία είναι κλειστή εδώ και αρκετό καιρό λόγω έργων αποκατάστασης και βελτίωσης του ασφαλτοπάτητα κιι όχι μόνο.

Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, “εξαφανίστηκε” το εξαιρετικά επικίνδυνο “σαμαράκι” που υπήρχε προς την πλευρά της εξόδου του χωριού πηγαίνοντας για το Σουφλί, ενώ αύριο και την Τρίτη αναμένεται να γίνουν οι διαγραμμίσεις από τα συνεργεία της κατασκευάστριας εταιρείας.

Αυτόματα θα πάψει να ισχύει φυσικά και η διοχέτευση της κυκλοφορίας μέσα από το χωριό, απ όπου περνούσε παλαιότερα ο δρόμος και όλο αυτό το διάστημα είχαν επιβαρυνθεί και πάλι οι κάτοικοι, μια και περνούσαν πλέον πολλά βαριά οχήματα, κυρίως νταλίκες από και προς την Βουλγαρία.

Βελτίωση του κομματιού από τον κόμβο

Μάνδρας ως την πρώτη έξοδο του Σουφλίου

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα ξεκινήσουν και έργα βελτίωσης του οδοστρώματος από τον κόμβο της Μάνδρας μέχρι την πρώτη έξοδο του Σουφλίου. Θα κλείσουν δηλαδή οι λακούβες σε όλο αυτό το κομμάτι και πίσα σε όλο το μήκος, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ως γνωστόν, πριν λόγο καιρό στο συγκεκριμένο κομμάτι είχε σημειωθεί θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας Βούλγαρος επιχειρηματίας που έπεσε με την μοτοσυκλέτα του πάνω σε αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά και ένας 17χρονος από την Ορεστιάδα που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τον πατέρα και τον αδερφό του.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση