ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ-Ορεστιάδα: “Σκοτώνουν” αυτά που μας… ρουφούν το αίμα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ-Ορεστιάδα: “Σκοτώνουν” αυτά που μας… ρουφούν το αίμα

Ξεκίνησαν από τις 8 το βράδυ, τα συνεργεία που έχουν αναλάβει τους αεροψεκασμούς το βράδυ σε διάφορες περιοχές του Έβρου, προκειμένου να καταπολεμηθεί η μάστιγα των κουνουπιών που… εξορμά κυρίως τα βράδια παντού.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι αεροψεκασμοί με το ελικόπτερο της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει το έργο, στην περιοχή της Ορεστιάδας και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες ως τις 11 απόψε. Στόχος είναι να σκοτώσουν αυτά που μας… ρουφούν το αίμα και δεν μπορεί κανένας να σταθεί οπουδήποτε.

Τις προσπάθειες επιβλέπει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Βενετίδης, ο οποίος έχει οριστεί εδώ και λίγο καιρό ως συντονιστής της προσπάθειας καταπολέμησης των κουνουπιών στον βόρειο Έβρο, με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Κι επειδή είναι άνθρωπος της υπαίθρου και όχι των γραφείων, γνωρίζει καλά πως πρέπει να καταπολεμηθεί το πρόβλημα, αν και είναι αλήθεια ότι χωρίς δική του ευθύνη, χάθηκε πολύτιμος χρόνος το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος ο κ.Βενετίδης στην προσωπική του σελίδα, τα συνεργεία με το ελικόπτερο και τους αεροψεκασμούς, δίνουν “μάχη” με τα άλλα… ελικόπτερα που εφορμούν κατά πάνω μας.