Καίσας: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την μη ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Καίσας: Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την μη ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας, για την μη κατάθεση τροποπολογίας από τον ίδιο και τους δυο άλλους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού, τη Νατάσα Γκαρά και τον Δημήτρη Ρίζο, για ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, στο πρόσφατο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τις Πρωτοβάθμιες Μονάδες Υγείας.

Μιλώστας στην ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ο κ.Καίσας είπε για άλλη μια φορά ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ, όπως κάνει μήνες τώρα στο συγκεκριμένο θέμα. Προσπαθώντας να δικαιολογήσει άλλη μια… κωλοτούμπα δική του και των σύο άλλων βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι δεν κατέθεσαν τροπολογία γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Οργανισμός του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και έτσι το Συμβούλιο της Επικρατείας θα απέρριπτε την συγκεκριμένη τροπολογία.

Καίσας: Το Νοσοκομείο θα αυτονομηθεί

μόλις τελειώσει ο Οργανισμός του

Ο κ.Καίσας μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ TV, είπε ότι το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου  θα αυτονομηθεί μόλις τελειώσει ο οργανισμός του. Γιατί τώρα δεν διαθέτει και πρέπει πρώτα αφού τελειώσει να περάσει από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας. “Να μην έχει κανείς αμφιβολία ότι η αυτονόμησή του είναι η εκφρασμένη πολιτική βούληση της δικής μας κυβέρνησης και μόνο. Αλλά δεν μπορούσαμε να καταθέσουμε τροπολογία, γιατί και να ψηφίζονταν θα την απέρριπτε το ΣΤΕ”, είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ .

 

 

Παράλληλα όμως έκανε και…αντιπολίτευση, κατηγορώντας την αντιπολίτευση, η οποία ως γνωστόν έκανε το “έγκλημα” και προχώρησε στην συγχώνευση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου με αυτό της Αλεξανσρούπολης.
“Ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ έχουν εκφραστεί υπέρ της αυτονόμησης του συγκεκριμένου Νοσοκομείου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΪΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στάμος: Το Νοσοκομείο έχει Οργανισμό

και αυτά που λέει ο κ.Καίσας δεν στέκουν

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων όμως Στάθης Στάμος τον διαψεύδει, αφού μιλώντας στο evros-news.gr τόνισε: “Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου φυσικά και έχει Οργανισμό. Με αυτόν λειτουργεί, με αυτόν γίνονται οι όποιες προσλήψεις και βάση αυτού υπάρχουν οι 130 κλίνες. Ο κ.Καίσας και οι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτε΄ς αλλάζουν συνέχεια θέσεις και προσπαθούν να δικαιολογήσουν την μη υλοποίηση των υποσχέσεων που έχουν δώσει. Τον περασμένο Μάρτιο μας έλεγε στη σύσκεψη των φορέων στο Διδυμότειχο, ότι μέσα στον Απρίλιο έρχεται η αυτονόμηση. Στη συνέχεια μας έλεγαν ότι θα κατατεθεί τροπολογία στο πρώτο νομοσχέδιο που θα έρθει για την υγεία. Αυτό που μόλις ψηφίστηκε δηλαδή.

Μετά μας είπαν πως θα πρέπει να δώσουν την συγκατάθεση τους οι δανειστές και καθυστερεί το θέμα μέχρι να κλείσει οριστικά η αξιολόγηση. Τώρα “ανακάλυψαν” την έλλειψη Οργανισμού. Όταν τα έλεγε όμως όλα τα προηγούμενα ο κ.Καίσας δεν ήξερε αν έχει ή όχι Οργανισμό το νοσοκομείο; Γιατρός είναι και μάλιστα από την περιοχή του Διδυμοτείχου κατάγεται. Τέρμα πια η κοροϊδία.  Μας δουλεύουν και κυρίως κοροϊδεύουν τον κόσμο δυόμισι χρόνια τώρα και δεν υλοποιούν όσα υπόσχονταν. Ότι δηλαδή θα επαναφέρουν την αυτονομία που κατήργησε η προηγούμενη συγκυβέρνηση”.