Έκκληση κατοίκων: Κάντε κάτι για το πάρκο δίπλα στην ΕΡΑ Ορεστιάδας

Έκκληση κατοίκων: Κάντε κάτι για το πάρκο δίπλα στην ΕΡΑ Ορεστιάδας

Έκκληση στην δημοτική αρχή και προσωπικά στον δήμαρχο Βασίλη Μαυρίδη, απευθύνουν οι κάτοικοι για τον χώρο που βρίσκετε δίπλα στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ορεστιάδας. Το πάρκο που είναι εκεί  δεν έχει φωτισμό και το βράδυ όσοι περνούν από εκεί… τρέμουν από φόβο λόγω διαφόρων ατόμων που συγκεντρώνονται.

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε, με πολύ ευγενικό τρόπο, απευθυνόμενη μέσω του facebook στην επίσημη σελίδα του δημάρχου κ.Μαυρίδη μία από τους κατοίκους η οποία μένει στην περιοχή: ” Δήμαρχε, θα εκτιμήσουμε πολύ αν εσείς και το επιτελείο σας μεριμνήσετε για τον χώρο (πάρκο) δίπλα στην ΕΡΑ και βάλετε μέσα σε αυτόν φωτισμό.

Ο χωρος αυτος οταν βραδιαζει αποτελει φοβο για εμας τις γυναικες και τα παιδια μας διοτι συχναζουν ατομα διαφορα και μεχρι να μπουμε στην εισοδο της πολυκατοικιας μας βγαινει η ψυχη.Δεν μας ενοχλουν οι φοιτητες που καθονται στα παγκακια και μακαρι να αξιοποιησετε και να διαμορφωσετε τον χωρο σε κανονικο παρκο, ετσι ωστε να μαζευει πολλους νεους μιας και απο πισω στεγαζεται το σχολειο 2ης ευκαιριας. Ομως καθως ειναι σκοτεινα μαζευονται ανθρωποι ψυχικα διαταραγμενοι,μεθυσμενοι,πεινασμενοι κτλ.
Παρακαλω για τις ενεργειες σας.

Επισης με ολο τον σεβασμο θα ηθελα να εκφρασω μια σκεψη μου καθως ο δρομος οδηγει στο Κ.Υγειας και καθημερινα πηγαινοερχονται πολλοι ηλικιωμενοι..Πιστευω πως θα ηταν πολυ παρηγορητικο γι’αυτους να υπαρχουν μερικα παγκακια στην ευθεια του πεζοδρομιου”.

Μένει να δούμε ποιά θα είναι η ανταπόκριση του δήμου Ορεστιάδας σε όλο αυτό.