Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Δάσος της Δαδιάς και το… αποθεώνει σε βίντεο

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Δάσος της Δαδιάς και το… αποθεώνει σε βίντεο

Μια απουδαία διαφήμιση, από ένα πρόσωπο που έχει εκατομμύρια θαυμαστές, έγινε στο πανέμορφο και μοναδικό Δάσος της Δαδιάς. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε πριν λίγες ημέρες εκεί, στο περιθώριο της συναυλίας που έδωσε στην φετινή Γιορτή Κρασιού της Αλεξανδρούπολης με την Έλενα Παπαρίζου και γύρισε ένα βίντεο που ανέβασε στην σελίδα της στο facebook και το παρακολούθησαν ήδη δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές της.

Η κορυφαία τραγουδίστρια, ήταν τελικά μαζί με το Ντέμη Νικολαίδη και τους οικογενειακούς τους φίλους, στην επίσκεψη που έκαναν αρχές Αυγούστου στο Δάσος της Δαδιάς και την είχε δημοσιεύει το evros-news.gr. Δεν υπήρχε όμως στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την υπόλοιπη παρέα, αλλά προτίμησε να γυρίσει η ίδια ένα προσωπικό βίντεο στον χώρο όπου υπάρχουν τα σπάνια είδη πουλιών.

Εκεί και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η Βανδή λειτουργεί ως την καλύτερη διαφήμιση για τον σημαντικό αυτό βιότοπο, αφού αναφέρεται στον σπάνιο Μαυρόγυπα, δίνει πληροφορίες για την απόσταση που έχει το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς από την Αλεξανδρούπολη(αν και δεν απέχει μια ώρα αλλά μισή) και καλεί τους πάντες να το επισκεφθούν.