Parking Λιμανιού: Απόλυτη σιωπή Δούκα για τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ρυθμίσεις στον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ

Parking Λιμανιού: Απόλυτη σιωπή Δούκα για τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ρυθμίσεις στον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ

Έχουν περάσει δυο ημέρες από τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του evros-news.gr, για τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ρυθμίσεις που έγιναν στην εταιρεία η οποία  διαχειρίζεται το Parking του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης όπου βασικός της μέτοχος είναι «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Γιάννης Νενεδάκης και υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα.

Να φταίει η…ραστώνη του καλοκαιριού, δεν είδε ή δεν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες ή φίλους για το θέμα; Η ουσία είναι ότι δόθηκε με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ που φυσικά εφάρμοσε ο κ.Δούκας, προκλητική παράταση της σύμβασης για άλλα 4 χρόνια και αναδρομική ισχύ στην μείωση του μηνιαίου ενοικίου από το 2015, στην εταιρεία του κ.Νενεδάκη (στην φωτό τέρμα αριστερά δίπλα στον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα σε επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη), που είναι μέλος της Νομαρχικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ του νομού και παραλίγο υποψήφιο βουλευτή στις δυο προηγούμενες εκλογές.

Με την αναδρομική ισχύ της μείωσης του μηνιαίου ενοικίου από τον Γενάρη του 2015, χάνονται έσοδα τουλάχιστον 175.000 ευρώ και φυσικά και άλλα έσοδα με την απόφαση να υπάρχει η παράταση για τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια της σύμβασης με την εταιρεία, ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει νέος διαγωνισμός με την συμμετοχή και άλλων ενδιαφερόμενων εταιρειών. 

Γι’ αυτό προφανώς ο κ.Δούκας προσπάθησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να φέρει, μέσα στον περασμένο Ιούνιο, στο Δ.Σ του ΟΛΑ τις συγκεκριμένες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης για ψήφιση και επικύρωση όπως προβλέπεται, αλλά τις απέσυρε τελικά γιατί διαπίστωσε ότι κάποιοι από τους συμβούλους δεν ήταν διατεθειμμένοι να «βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά» για να εξυπηρετηθεί ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχει και κάτι ακόμα. Μας ενημέρωσαν δεκάδες αναγνώστες του evros-news.gr, πω; η εταιρεία χρησιμοποιεί κανονικά αυτό τον καιρό και τους υπόλοιπους χώρους στάθμευσης στον χώρο του Λιμανιού, οι οποίοι τις είχαν αφαιρεθεί και γι’ αυτό έγιναν οι ΔΥΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ στο μηνιαίο ενοίκιο. Από τις αρχικά περισσότερες από 30.00 ευρώ το μήνα στο μισό(επί Κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου) και η καινούργια το 2016 στις 6.000 περίπου και μάλιστα αναδρομικά από τις αρχές του 2015. Γιατί συμβαίνει αυτό;