Πουλιλιός: Τον Σεπτέμβριο θα δοθεί το τμήμα Ψαθάδες-Κισσάριο

Πουλιλιός: Τον Σεπτέμβριο θα δοθεί το τμήμα Ψαθάδες-Κισσάριο

Μέσα στο Σεπτέμβριο θα δοθεί στην κυκλοφορία ένα από τα πιο… παλύπαθα και επικίνδυνα τμήματα του… στοιχειωμένου κάθετου άξονα, το Ψαθάδες-Κισσάριο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Σουφλίου Βαγγέλη Πουλιλιό.

Οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων συνεχίζονται κατά το τελευταίο διάστημα στο οδικό τμήμα του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού και σύμφωνα με τον δήμαρχο Σουφλίου, Ευάγγελο Πουλιλιό, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας για το θέμα, υπάρχουν εκτιμήσεις για σταδιακή παράδοση οδικών τμημάτων, μέχρι το τέλος του έτους. 

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται όπως είπε, για το κεντρικό και βόρειο κομμάτι του άξονα, με πρώτο, αυτό των Ψαθάδων-Κισαρίου, τον Σεπτέμβριο και Κισσάριο -Μάνδρα έως τα τέλη Δεκεβρίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής και του σιδηροδρομικού σταθμού των Λαβάρων , ο οποίος μαζί με την αντικατάσταση των στηθαίων ασφαλείας, αποτελεί μία από τις σημαντικές προϋποθέσεις παράδοσης ολόκληρου του τμήματος του κάθετου άξονα που βρίσκεται σε κεντρικό και βόρειο Έβρο.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη: Δήμητρα Παρασκευοπούλου