Ρε την… απάτη: Παρίστανε τον εφοριακό, ζήτησε χρήματα και συνελήφθη

Ρε την… απάτη: Παρίστανε τον εφοριακό, ζήτησε χρήματα και συνελήφθη

Ρε την… απάτη. Ένας 51χρονος σκέφθηκε να βγάλει… εύκολα χρήματα και αποφάσισε να παραστήσει τον εφοριακό και να εκβιάσει ιδιοκτήτη καταστήματος ζητώντας του χρήματα για να μην γίνονται έλεγχοι στην επιχείρηση του. Τον κατάλαβαν όμως και μετά από καταγγελίες στην αστυνομία, αυτή τον εντόπισε και τον συνέλαβε.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: “Συνελήφθη χθες (14-8-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντιποίηση.

Αναλυτικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι εισήλθε σε κατάστημα στην πόλη της Κομοτηνής, όπου προσποιούμενος τον εφοριακό υπάλληλο και επικαλούμενος έλεγχο της επιχείρησης, αποπειράθηκε να εξαπατήσει την 40χρονη ιδιοκτήτρια. Κατά την προσπάθεια εξαπάτησης, ο 51χρονος ζήτησε από την 40χρονη να του παραδώσει χρήματα, προκειμένου να μην ελεγχθεί ξανά το κατάστημα, πλην όμως οι απατηλές προθέσεις του έγιναν αντιληπτές και τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.