Διδυμότειχο: Ζημιές 100.000 ευρώ από την φωτιά χθες βράδυ στο κατάστημα ηλεκτρονικών

Διδυμότειχο: Ζημιές 100.000 ευρώ από την φωτιά χθες βράδυ στο κατάστημα ηλεκτρονικών

Καταστράφηκε ολοσχερώς το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο Διδυμότειχο, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ γύρω στις 8.30 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής οι ζημιές ανέρχονται στις 100.000 ευρώ περίπου.

Συγκεκριμένα, από το κατάστημα όπου υπήρχαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αναλώσιμα και άλλα παρόμοια είδη, ενώ ζημιές υπήρξαν και στο διπλανό κατάστημα ιδιοκτησίας επίσης του κ.Γλάνια, που λειτουργούσε ως ίντερνετ καφέ. Σε αυτό όμως χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών από τον Πυροσβεστικό σταθμό Διδυμοτείχου, δεν πρόλαβε να επεκταθεί η φωτιά, όπως και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία. Λόγω των καπνών βέβαια… μαύρισε ο επάνω όροφος και προφανώς χρειάζεται να υπάρξουν κάποιες εργασίες.

Ήδη από το πρωί και αφού οι πυροσβέστες συγκέντρωσαν στοιχεία ψάχνοντας τα αίτια της πυρκαγιάς, βρίσκεται φορτηγό για να απομακρυνθούν οι καμένοι υπολογιστές κιαι τα άλλα είδη που υπήρχαν. Ως πιθανότερη αιτία για το ξέσπασμα της πυρκαγιάς θεωρείται το βραχυκύκλωμα.

Τα δυο καταστήματα βρίσκονται στον παράλληλο δρόμο του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης, απέναντι από το αστυνομικό τμήμα και την σχολή ΤΕΙ Νοσοκόμων. Σε πολύ κεντρικό σημείο δηλαδή και ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ούτε πρόβλημα που να αφορά τους ανθρώπους.