Ο κ.Δούκας καλύπτει το ΣΚΑΝΔΑΛΟ-parking Λιμανιού και τον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ.Δούκας καλύπτει το ΣΚΑΝΔΑΛΟ-parking Λιμανιού και τον “εκλεκτό” του ΣΥΡΙΖΑ

Συμπληρώνεται μια βδομάδα από τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του evros-news.gr, για τις ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ρυθμίσεις που έγιναν στην εταιρεία η οποία  διαχειρίζεται το Parking του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης, όπου βασικός της μέτοχος είναι «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Γιάννης Νενεδάκης και εξακολουθεί να υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ από τον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι ο κ.Δούκας καλύπτει αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, με την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ που φυσικά εφάρμοσε ο ίδιος για προκλητική παράταση της σύμβασης για άλλα 4 χρόνια και αναδρομική ισχύ στην μείωση του μηνιαίου ενοικίου από το 2015. Όλα αυτά τα “δώρα” που έχουν φέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ στον ΟΛΑ, το ΤΑΙΠΕΔ και φυσικά στο Κράτος εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, έγιναν στην εταιρεία του κ.Νενεδάκη (στην φωτό τέρμα αριστερά δίπλα στον Πρόεδρο του ΟΛΑ Χρήστο Δούκα σε επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη).

Γιατί με την αναδρομική ισχύ της μείωσης του μηνιαίου ενοικίου από τον Γενάρη του 2015, χάνονται έσοδα τουλάχιστον 175.000 ευρώ και φυσικά και άλλα πολύ περισσότερα έσοδα με την απόφαση να υπάρχει η παράταση για τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια της σύμβασης με την εταιρεία, ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει νέος διαγωνισμός με την συμμετοχή και άλλων ενδιαφερόμενων εταιρειών. 

Φυσικά για ένα απλό μέλος της Νομαρχικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ του νομού και παραλίγο υποψήφιο βουλευτή στις δυο προηγούμενες εκλογές, δεν θα μπορούσε να υπάρξει τόσο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ρύθμιση, αν δεν είχε πολύ υψηλότερες διασυνδέσεις που φτάνουν ως το Μέγαρο Μαξίμου, όπως λένε οι “σύντροφοι” του στον Έβρο.

Ο Πρόεδρος του ΟΛΑ προσπάθησε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ να φέρει, μέσα στον περασμένο Ιούνιο, στο Δ.Σ τις συγκεκριμένες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης για ψήφιση και επικύρωση όπως προβλέπεται, αλλά τις απέσυρε τελικά. Γιατί διαπίστωσε ότι κάποιοι από τους συμβούλους δεν ήταν διατεθειμμένοι να «βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά» για να εξυπηρετηθεί ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Χρησιμοποιεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ και χώρο που δεν ανήκει πλέον στο Parking και για

τον οποίο άλλωστε του έγινε η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΤΟ ΜΙΣΟ

Στο μεταξύ ο κ.Νενεδάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας που διαχειρίζεται το Parking του Λιμανιού, χρησιμοποιεί κανονικά και τον χώρο που βρίσκεται δίπλα στην έκταση την οποία διαχειρίζεται. Πρόκειται για τον χώρο που του είχε αφαιρεθεί και γι’ αυτό του έγιναν από το 2012 δύο ΓΕΝΑΙΕΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ και από τις 30.000 ευρώ μηναίο ενοίκιο, έφτασε πλέον να πληρώνει μόλις 6.000 ευρώ το μήνα. 

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε και είναι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, ο χώρος αυτός που το Parking του Λιμανιού εκμεταλλεύεται για παρκάρισμα των αυτοκινήτων, είναι εκτός της έκτασης που δικαιούται για να χρησιμοποιεί. 

Ο “εκλεκτός” του ΣΥΡΙΖΑ παριστάνει και τον… τιμητή

κάνοντας  “επιθέσεις” στην Αντιπολίτευση μέσω facebook

Κι επειδή ο “εκλεκτός” του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Νενεδάκης απολαμβάνει τέτοιας ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ μεταχείρισης από το ΤΑΙΠΕΔ(με ποιανού εντολή άραγε;) και τον Πρόεδρο του ΟΛΑ, αφοσιώνεται στο… κομματικό καθήκον και κάνει “επιθέσεις” στην Αντιπολίτευση. Τα έσοδα από το Parking του Λιμανιού άλλωστε τρέχουν και έχει όλο το χρόνο και την άνεση να ασχολείται με το facebook.