ΕΚΤΑΚΤΟ: Ματαιώνεται η σημερινή συναυλία STAVENTO, Δήμου Αναστασιάδη και VEGAS στο Τυχερό

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ματαιώνεται η σημερινή συναυλία STAVENTO, Δήμου Αναστασιάδη και VEGAS στο Τυχερό

 

Ματαιώνεται η σημερινή συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού με τους STAVENTO, VEGAS και Δήμο Αναστασιάδη, σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε τελευταία στιγμή με ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό. Οι άλλες δυο ημέρες θα διεξαχθούν κανονικά. 

Όπως έγραψε στο facebook o κ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΟΥΣΗΣ: “ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΥΧΕΡΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. νΕίμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λόγω ενός σοβαρού τεχνικού προβλήματος που προέκυψε τελευταία στιγμή (σοβαρή ζημιά στον τεχνικό εξοπλισμό σε χθεσινή συναυλία ) μας είναι αδύνατο να να διεκπεραιώσουμε, παρά τις τεράστιες προσπάθειες μας , όπως είναι προγραμματισμένη η πρώτη μέρα ( VEGAS, STAVENTO, ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ) του φεστιβάλ Τυχερού . Για τον λόγο αυτό η οργανωτική επιτροπή για σήμερα αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια βράδια με τα συγκροτήματα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και ΙΩΝΟΣ με ελεύθερη είσοδο στον χώρο του φεστιβάλ.
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Είναι το πρώτο τέτοιο γεγονός πους μας συμβαίνει στα 15 χρόνια του φεστιβάλ και ελπίζουμε να είναι και το τελευταίο.
Παρόλα αυτά οι καλλιτέχνες σε συνεργασία με τον σύλλογο και την παράγωγη κάνουν προσπάθεια να βρεθεί νέα ημερομηνία σε σύντομο χρονικό διάστημα για να διεκπεραιωθεί η μέρα αυτή . Σε αυτή την περίπτωση τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν κανονικά. Για τους κατόχους των εισιτηρίων που θέλουν να τα εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους θα βγει ανακοίνωση με ποιον τρόπο θα γίνει αυτή πριν το τέλος του φεστιβάλ. Ακόμα θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αν θέλουν τα εισιτήρια τους σε οποιαδήποτε άλλη μέρα του φεστιβάλ ( 19/8 Βασίλης Καρράς, 20/8 tycherock) χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάποια χρηματική διάφορα στο εισιτήριο.
Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και σας υποσχόμαστε το καλύτερο 2ήμερο του φεστιβάλ Τυχερού”.