Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Δίνουν λύση στο σοβαρό πρόβλημα τοποθετώντας μόνοι τους κλιματιστικά οι εργαζόμενοι

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Δίνουν λύση στο σοβαρό πρόβλημα τοποθετώντας μόνοι τους κλιματιστικά οι εργαζόμενοι

Λύση από μόνοι τους στα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του κλιματισμού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ετοιμάζονται να δώσουν οι εργαζόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, με χρήματα του Σωματείου τους θα τοποθετήσουν 4 κλιματιστικά σε κάποια γραφεία όπου η κατάσταση είναι αφόρητη από την ζέστη, προκειμένου να μπορούν να δουλέψουν οι υπάλληλοι.

Τις τελευταίες ημέρες, η έλλειψη κλιματισμού σε πολλούς χώρους του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, έφερε και πάλι στην επιφάνεια το σοβαρό θέμα που υπάρχει με την λειτουργία των 5 κεντρικών ψυκτικών μονάδων. Γιατί κάθε χρόνο υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία τους, με αποτέλεσμα σε αρκετούς χώρους να μην υπάρχει ψύξη το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και να μην μπορούν οι εργαζόμενοι να δουλέψουν, αλλά και να υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των νοσηλευομένων.

Δυστυχώς ο Πρόεδρος του ΠΓΝΑ Δημήτρης Αδαμίδης, δεν μπορεί να δώσει λύση στα χρόνια που έχει αναλάβει την διοίκηση, παρά τον υπερσυγκεντρωτισμό του και τις συνεχείς αισιόδοξες δηλώσεις. Έτσι και φέτος παρατηρήθηκε το ίδιο πρόβλημα, η κατάσταση έφτασε στο… αμήν και οι εργαζόμενοι ετοιμάζονταν να προβούν σε δυναμικές κινητοπιοιήσεις, που ίσως να έφταναν και πάλι μέχρι και σε ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων, μήπως και… συγκινηθεί κανένας και λύσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

Υπήρχε μάλιστα σκέψη να γίνει κάτι τέτοιο χθες, με μια προειδοποιητική κινητοποίηση, αλλά κάποια στιγμή ο κλιματισμός σε πολλούς χώρους άρχισε να λειτουργεί. Όπως επισημαίνεται όμως, το πρόβλημα με τις μονάδες ψύξης του Νοσοκομείου είναι διαχρονικό και θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση με συγκεκριμένες ενέργειες. Τις οποίες ο κ.Αδαμίδης δεν δείχνει διατεθειμμένος να κάνει.