Ο Αμερικανός Πρέσβης κοινοποίησε το δημοσίευμα του evros-news.gr για το Διεθνές Συνέδριο Αλεξανδρούπολης

Ο Αμερικανός Πρέσβης κοινοποίησε το δημοσίευμα του evros-news.gr για το Διεθνές Συνέδριο Αλεξανδρούπολης

Ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, κοινοποίησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το δημοσίευμα του evros-news.gr, με το αναλυτικό πρόγραμμα του Διεθνούς Συνδερίου με παγκόσμιο ενδιαφέρον που διοργανώνεται στην Αλεξανδρούπολη, από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 7 Σεπτεμβρίου με τίτλο: «1st Oil & Gas Forum» που διοργανώνει.

Ο κ.Πάιατ έκανε Retweet το συγκεκριμένο θέμα της ιστοσελίδας μας και το ανέβασε στον λογαριασμό του, που τον ακολουθούν 175.000 άτομα. Κάτι που δείχνει ότι και ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντική την διεξαγωγή του συγκεκριμένου συνεδρίου στην περιοχή μας, στο οποίο όπως γράψαμε θα είναι ένας από τους ομιλητές. Μαζί με τον υπουργό Ενέργειας και Περτιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη, τον κορυφαίο επιχειρηματία Δημήτρη Κοπελούζο και επικεφαλείς εταιρειών παγκόσμιων κολοσσών στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Αποτελεί σίγουρα πολύ σημαντική αναγνώριση για μας η συγκεκριμένη κίνηση, αφού το evros-news.gr πριν ακόμα συμπληρώσει 4 μήνες στον “αέρα” του διαδικτύου, έχει καταφέρει να κερδίσει την αναγνώριση για τα σημαντικά ρεπορτάζ του. Η ενέργεια του Αμερικανού Πρέσβη είναι σίγουρα μια καταξίωση για την ιστοσελίδα μας.