“Πρόβλημα με το τελευταίο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Έβρου προς Ορεστιάδα”

“Πρόβλημα με το τελευταίο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Έβρου προς Ορεστιάδα”

Ένα πρόβλημα που έχουν διαπιστώσει αρκετοί  και αφορά το το τελευυταίο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Έβρου προς τον βόρειο Έβρο, δηλαδή Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα και κατά πόσο εξυπηρετεί όσους έρχονται με την βραδινή αεροπορική πτήση στην Αλεξανδρούπολη, τέθηκε άλλη μια φορά.

Συγκεκριμένα, συμπατριώτης μας από την Ορεστιάδα επισημαίνει ότι προκύπτει πρόβλημα με την ώρα που περνάει το λεωφορείο από την στάση του αεροδρομίου, αφού όσοι θέλουν να ταξιδέψουν με  αυτό, είτε το προλαβαίνουν πολύ οριακά και κάνοντας… αγώνα δρόμου κυριολεκτικά, είτε αν έχουν αποσκευές ή καθυστερεί για λίγα λεπτά η πτήση, το χάνουν και είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ταξί. Κι αν πρόκειται για φαντάρους ή ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, τότε γίνεται αντιληπτό πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα.

Γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Έβρου και οι συνεργάτες του, να εξετάσουν το θέμα της αναπροσαρμογής της ώρας του συγκεκριμένου δρομολογίου, ώστε να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα και να εξυπηρετούνται οι επιβάτες. Αυτός άλλωστε είναι ή θα πρέπει να είναι ο βασικός στόχος του ΚΤΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΟΣ για το συγκεκριμένο θέμα.

ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ