Χαμός με χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Τυχερό (video)

Χαμός με χιλιάδες κόσμου στη συναυλία του Βασίλη Καρρά στο Τυχερό (video)

Χαμός έγινε χθες το βράδυ στη συναυλία του “άρχοντα” Βασίλη Καρρά στο Τυχερό, αφού χιλιάδες θαυμαστές του από όλο τον Έβρο, βρέθηκαν εκεί για να τιμήσουν τα 40 χρόνια του στο τραγούδι και να απολαύσουν νέες αλλά και παλιές διαχρονικές του επιτυχίες.

Τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού ξεπεράστηκαν, ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής ξεκίνησε με το “Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο” μια και βρίσκονταν στο βορρά της πατρίδας μας και συνέχισε με τις άλλες του επιτυχίες, κάνοντας.,. πάσα πολλές φορές στους χιλιάδες θαυμαστές του να τον ακολουθούν και αυτοί στο τραγούδι. Κάτι άλλωστε που συνηθίζει.

Τα βίντεο από την βραδιά είναι των Ζήση Πεχλιβανίδη και Τούλας Τσομπανούδη, που βρέθηκαν χθες βράδυ στο Τυχερό και κατέγραψαν κάποιες από τις στιγμές της συναυλίας.

 

Το κορυφαίο “εστιατόριο-ταβέρνα Αη Γιώργη”

επέλεξε για το φαγητό του ο Βασίλης Καρράς

Πριν τη συναυλία ο Βασίλης Καρράς επέλεξε το κορυφαίο “εστιατόριο-ταβέρνα Αη Γιώργη” που βρίσκεται στην Μάκρη, για το φαγητό του. Εκεί ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Ανδρέογλου και το προσωπικό, έκαναν τα πάντα για να μείνει ευχαριστημένος ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής, στον οποίο αρέσει το καλό φαγητό όπως άλλωστε φαίνεται και από τα… κιλά του.

Ο ίδιος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και φωτογραφήθηκε με το προσωπικό του μαγαζιού.