Κουρδάκης: Ποιά Α.Ε.Διδυμοτείχου; Προπονούμαι με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Χόνβεντ

Κουρδάκης: Ποιά Α.Ε.Διδυμοτείχου; Προπονούμαι με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Χόνβεντ

Ο Παναγιώτης Κουρδάκης διέψευσε ότι υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στην Ελλάδα και την Α.Ε.Διδυμοτείχου, όπως έγραψε χθες το evros-news.gr και μάλιστα έκανε γνωστό ότι εδώ και δύο μήνες προπονείται με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας Χόνβεντ.

Ο κεντρικός αμυντικός από την Κυανή Διδυμοτείχου, που ξεκίνησε την καριέρα του από την Α.Ε.Διδυμοτείχου σε πολύ μικρή ηλικία και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου όμως κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας δεν του επέτρεψαν να έχει την καριέρα που όλοι περίμεναν με βάση το ταλέντο και τα προσόντα του, έπαιξε για έξι μήνες και πάλι στην ομάδα του Διδυμοτείχου, το πρώτο εξάμηνο του 2016. Δεν αγωνίστηκε δηλαδή στην περασμένη αγωνιστική περίοδο που η Α.Ε.Δ έκανε εντυπωσιακή πορεία και ανέβηκε στην Γ’ εθνική.

Στη συνέχεια έφυγε για την Ουγγαρία, αφού βρήκε ευκαιρία επαγγελματικής αποκατάστασης που δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο. Όπως λοιπόν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: “Επειδή τις τελευταίες μέρες ακούγονται πολλά για το όνομα μου και την υποτιθέμενη επιστροφή μου, εάν οι “δημοσιογράφοι” ξέρανε να κάνουν την δουλειά τους θα μπορούσαν απλά να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους πριν βγάλουν κάτι δημόσια. Ίσως τότε θα βλέπανε ότι εδώ κ 2 μήνες προπονούμαι με την Honvend, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Ουγγαρίας κ πρωταθλήτρια 2016-2017.

Προς ενημέρωση λοιπόν όλων, κοινών γνωστών, φίλων και “δημοσιογράφων”, δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής μου, ούτε στην πόλη του Διδυμοτείχου ουτε φυσικά στην ομάδα της Α.Ε.Δ , τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Εύχομαι η ομάδα να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της και εγώ αν και μακριά, πάντα θα είμαι δίπλα σε οτιδήποτε χρειαστεί. ☘️
Υ.Γ ακόμη κ ένας τηλεφωνητής στο εξωτερικό βγάζει πολλά περισσότερα από πολλούς πρώην συναδέλφους μου ποδοσφαιριστές Β’ εθνικής στην Ελλάδα”. 

Σχόλιο: Από το Υ.Γ είναι φανερό ότι ο Παναγιώτης έχει ενοχληθεί από αυτό που γράφτηκε ότι πήγε να δουλέψει τηλεφωνητής στην Ουγγαρία, το οποίο όμως το evros-news.gr ποτέ δεν ανέφερε, γιατί δεν γνωρίζαμε κιόλας τί δουλειά κάνει εκεί. Επειδή όμως εμείς πρώτοι αναφέραμε χθες ότι υπάρχουν συζητήσεις για επιστροφή του στην Α.Ε.Διδυμοτείχου, ακόμα και αν με το “δημοσιογράφοι” (σε εισαγωγικά) εννοεί και εμάς, δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο.

Σεβόμαστε την σοβαρή περιπέτεια που έχει περάσει, αλλά και τους γονείς του που γνωρίζουμε προσωπικά και απλά παραθέτουμε την απάντηση του.